To je to što me zanima!

Kćer (3) zatvorili u sobu i ostavili je da umre od gladi

Njemačka: Otac i majka su jeli u pizzeriji i debljali se. Njihova kćer je za to vrijeme bila u zamračenoj sobi od četiri kvadrata. Imala je svega osam kila...
Vidi originalni članak

Angela R. (26) i njezin muž Patrick (29) živjeli su u Thalmässingu u njemačkoj pokrajini Bavarskoj. Stan im je bio u blizini pizzerije, mesnice i pekarnice. Roditelji su često odlazili na pizzu i u okolne restorančiće. Udebljali su se, a Angela je uskoro imala 124 kilograma. Imali su dvoje djece, stare šest i 10 godina. Uzela im ih je socijalna služba. Kasnije su dobili sina Dominika i kćer Sarah. Socijalni radnici su ih posjećivali dva puta tjedno. No zadnji put su ih posjetili u studenom 2008. godine. Obitelj se 'stabilizirala' pa više nisu dolazili. No roditelji su se brinuli samo za Dominika, a kćer Sarah su zatvorili u sobu od četiri kvadrata. Zastore su spustili i djevojčica je često bila u mraku. Nisu joj davali hranu. Djevojčica je bila sve mršavija. Poznanik obitelji je rekao da je Sarah izgledala kao starica, a s mršavih ruku joj je visjela koža. Umrla je od gladi. Imala je tri godine i osam kilograma. Djeca te dobi imaju između 13 i 17 kilograma. Policija je u stanu našla i dvije mačke te mrtvog kunića. Otac je trenutno u istražnom zatvoru, a majka je u bolnici zbog infekcije.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • indira 13.09.2009.

    Kad se sjetim sta sam sve prošla da bih imala dijete treba mi nadljudska snaga da ne izgovorim ono što bih učinila ovim spodobama i to bez imalo grižnje savjesti.Nemožeš ih nazvati ni životinjama jer i one se brinu za svoje mlade.

  • Frank Ribery 13.08.2009.

    Svi vi koji vjerujete u Boga evo vam nešto za misliti Bog je svemoguć jel tako?Zašto je onda čekao 5 milijardi godina da napravi sina a jeste tupsani!Bog ne postoji i to je to ...,pomirite se sa tim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • edinjo 13.08.2009.

    zrno od haubice pravo u čelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare