To je to što me zanima!

Kćer držali u kavezu, živjela u fekalijama i jela samu sebe

U policiji se otac Brian pravdao kako su kćerkicu (6) zatvorili jer ima cerebralnu paralizu i Downov sindrom. Ispod prikolice, u kojoj su živjeli, našli su kosti djeteta
Vidi originalni članak

U masnicama, krvavu, izgladnjelu i prekrivenu fekalijama policajci su u Virginiji u SAD-u pronašli djevojčicu (6). Bila je gola, a sa čela je čupkala kožu koju je potom jela. Nakon što su je oslobodili, nije mogla sama ni izaći iz kaveza. Liječnici su kazali kako bi za tjedan dana vjerojatno bila mrtva. Ispod prikolice u kojoj je obitelj živjela, policija je pronašla kosti još jednog djeteta. Roditelji Brian i Shannon Gore rekli su da su je držali zatočenu od prošlog ljeta kako bi je zaštitili jer boluje od cerebralne paralize i ima Downov sindrom. U prikolici su našli i jednomjesečnog dječaka kojeg je preuzela socijalna služba, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • enesnecco 12.05.2011.

    iskreno, dok sam citao clanak pozlilo mi je...

  • martinela 11.05.2011.

    ajme meni rasplakala sam se!! pa ja imam toliko dijete!! ne daj Bože nikome lude roditelje!! pa ne mogu zamislit kakvo je to srce kad svom djetetu ideš napravit takvo šta!! fuj!!!!!!!!!

  • gladijator 08.05.2011.

    Za njih je slagalica strave!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare