To je to što me zanima!

Kćeri ostvarili san i udali je prije smrti od leukemije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jayli Cooper (9) ostaje nekoliko tjedana života. Roditelji su joj odlučili udati za prijatelja koji ima istu bolest i prirediti joj slavlje s cvijećem i tortom
Vidi originalni članak

Kćeri koja umire od leukemije roditelji su odlučili dati vjenčanje iz snova jer znaju da neće odrasti kako bi se udala. Prošle nedjelje u Teksasu su napravili svečanost s cvijećem, tortom i slavljem, baš kao na pravim vjenčanjima i udali Jaylu Cooper (9) za dječaka kojeg je upoznala na liječenju leukemije u Dallasu. Njoj je ostalo još samo nekoliko tjedana života i rekla je da se želi udati za Josea (7), koji se oporavlja od leukemije. Rekli su kako žele da vjenčanje bez papira bude proslava života, a djeca su se zaklela da će zauvijek biti prijatelji.
- Bilo mi je super jer sam plesala s tatom i bakom - rekla je Jayla.
Roditelji su rekli kako ih snaga njihove djevojčice uči da žive svaki trenutak u cijelosti. Obitelj i prijatelji pomogli su da se organizira proslava u manje od tjedan dana u gradu Grapevineu.
- On zna što će se dogoditi, ali ne želi da ona ode. Ima samo sedam godina i teško mu se nositi s cijelom situacijom - rekla je Joseova majka Charla Griggs.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • antoniasmile 26.02.2009.

    tužna priča... tek tada shvatiš koliko su jednostavni naši problemi nasuprot ovih djevočicinih... ostvarite svoje snove, i živite svaki dan punim plućima jer nikada ne znate što se može dogditi...

  • mayhem26 26.02.2009.

    Bože dragi pomozi joj.........

  • Kusirica 26.02.2009.

    Glupost i licemijerstvo roditelja. Roditelji sami sebi sloze sranje i kao po obicaju prebacu na djecu za koje su im kao igracka i u takvim situacijama. Neodgojemo ce i umrijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare