To je to što me zanima!

Užas u Slavoniji: Kćer ugurali u komoru za tijesto i pustili paru

Tužiteljstvo za nesavjesne roditelje traži po godinu zatvora s trogodišnjim rokom kušnje. Prema optužnici, roditelji su dovodili djecu u prostor pekarnice jer su radili po cijele dane i noći...
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je svoju 3-godišnju kćer za kaznu ugurala u fermentacijsku komoru za tijesto u pekarnici i pustila paru, podignuta je optužnica protiv žene (28), vlasnike pekarnice iz Slavonije.

Optužen je i njezin 34-godišnji suprug, a tereti ih se za zlostavljanje njihovih triju kćeri od travnja 2013 do rujna 2016., piše Jutarnji list.

Tužiteljstvo za nesavjesne roditelje traži po godinu zatvora s trogodišnjim rokom kušnje. Prema optužnici, roditelji su dovodili djecu u prostor pekarnice jer su radili po cijele dane i noći.

Iako tvrde da ih nisu dovodili na radno mjesto, radnici tvrde da je vlasnica svoju kći znala staviti u kolijevku u pekarnici te je zavezati zavojima kako se ne bi micala, a kolijevku bi zatim prekrila plahtom.

- Njihova djeca se nisu igrala igračkama već tijestom, posudama za jaja, kemijskim sredstvima..., tvrde radnici. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • 27.03.2018.

    kakav rok kušnje? suca u komoru ..

  • Sigourney 27.03.2018.

    Sudstvo nam je trulo.I radnici su suučesnici ,jer su ćutali ,zbog svog zaposlenja .Dakle ,straha .Propadamo i kao država i kao narod.Svakoga dana u svakom pogledu..

  • Hrvat1979 20.03.2018.

    Tko drzi pekare po slavoniji,raznorazni ljujzimi i takvi,i sve najbolje lokacije gamad copila,tako je i na moru a dvje rijeci neznaju izgovorit

Komentiraj...
Vidi sve komentare