To je to što me zanima!

Kći im umrla od gladi i žeđi pa tijelo sakrili u kofer u podrumu

Horor u Švicarskoj: Jessica (35) i Hanspeter (55) su se drogirali i zanemarivali kćer. Dijete je umrlo sa samo 23 mjeseca. Paru je u utorak počelo suđenje
Vidi originalni članak

Jasmina je pronađena mrtva 4. kolovoza 2015. godine u podrumu kuće u gradu Staad u Švicarskoj. Njezinim roditeljima Jessici T. (35) i Hanspeteru H. (55) je suđenje počelo u utorak. Majci prijete deset i pol godina zatvora, a ocu osam. Prema optužnici par je od 2012. godine do kolovoza 2015. redovito uzimao kokain. 

Jessica T. se drogirala u trudnoći i kasnije dok je dojila. Kada je Hanspeter H. krajem 2014. godine ostao bez posla, počeo se još više drogirati. Jessica i njezin partner su toliko bili zaokupljeni svojim problemima da su počeli dijete zanemarivati.

Ostavljali su ju satima samu u njezinoj sobi u potkrovlju. Nisu ju hranili niti se brinuli za njezinu higijenu. Curica je umrla 3. srpnja 2015. godine. 

Usprkos visokim temperaturama, roditelji su dijete ostavili satima u potkrovlju. Kada je Jessica konačno ušla u sobu, curica je bila mrtva. Umrla je od gladi i žeđi.

Mrtvo tijelo su ostavili da nekoliko dana leži u dječjoj sobi, a onda ga je Jessica sakrila u kofer na kotačiće. Kofer su stavili u podrum gdje je kasnije tijelo pronađeno, piše 20Minuten. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • spirit lamp 02.12.2018.

    Ma vijesti taje pravu istinu, ovo su sigurno vegani ili gayevi, ne bi to normalni ljudi radili...

  • 30.11.2018.

    Svijet otišao u mp3 što se sve nakotilo po njemu i troši kisik

  • marinahodak1@gmail.com 29.11.2018.

    Zao mi samo sto se ovaj cin usporedjuje sa zivotinjama...jer one ovo NIKAD nebi napravile...odbace mlado , ali samo kada su sigurne da nema spasa...a ovo dvoje su jakoooo zgriješili o malog andjela...i neka im se vrati da i oni ...pate.!ali bez droge😣 ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare