To je to što me zanima!

Kći sisačkog zeta: Rod Stewart je ismijao ubojstvo moga tate

Rod Stewart se ispričao zbog videa rekavši da se "malo zabavljao" prije svog koncerta u Abu Dhabiju te da je riječ o "rekonstrukciji" scene iz "Igre prijestolja", a ne ISIL-ova smaknuća...
Vidi originalni članak

Kći sisačkog zeta Davida Hainesa, kojeg su prije tri godine smaknuli pripadnici ISIL-a i to objavili u propagandnom videu, napala je legendarnog pjevača Roda Stewarta (72) zbog ismijavanja brutalnih smaknuća.

Pjevač je, naime, snimio video u kojem je, dok se sa svojom suprugom Penny Lancaster zabavljao u pustinji, odglumio smaknuće.

Kako piše Daily Mail, Bethany  Haines Stewartov je potez nazvala sramotnim.

- Upravo to se dogodilo mom ocu i to nije za nešto s čim bi se trebalo ismijavati, rekla je Bethany. 

Rod Stewart se ispričao zbog videa rekavši da se "malo zabavljao" prije svog koncerta u Abu Dhabiju te da je riječ o "rekonstrukciji" scene iz "Igre prijestolja", a ne ISIL-ova smaknuća. 

Podsjetimo, Bethanin otac, 44-godišnji David Haines bio je humanitarac iz Velike Britanije. Sa suprugom Draganom i dvoje djece živio je u Sisku, a ubili su ga i to videosnimkom potvrdili ekstremisti Islamske države  nakon što su ga 18 mjeseci držali u zatočeništvu. 

Život je posvetio pomaganju izbjeglicama u zonama sukoba. Glavu mu je odrubio krvnik Jihadi John .

On je bio treća žrtva čiju je snimku smaknuća objavili ISIL-ovci. Prije njega objavili su snimku odrubljivanja glave američkom novinaru Jamesu Foleyju te smaknuća američkog novinara Stevena Sotloffa.

Hainesova udovica i Betanina pomajka Dragana komentirala je ispad Roda Stewarta rekavši kako je to što je učinio nezrelo i potpuno neodgovorno.

- Najmanje što može učiniti je ispričati se obiteljima koje su na ovako stravičan način izgubile svoje voljene.
 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Magdalena777_1 08.03.2017.

    Ma bolesni i degutantni ameri, nemaju oni ni suosjećanja niti iz briga za druge

  • rođo101 04.03.2017.

    nažalost on može sve jer je on rod stewart i on je umjetnik,a svi znamo da je umjetnicima sve dozvoljeno.recimo slovenska umjetnica uzme hrvatsku zastavu u rijeci reže ju škarama i gazi po tim komadima i to je performans umjetnika,a ne skrnavljenje i izrugivanje sa nečijom svetinjom.tako i ovaj nazovimo ga umjetnik on se igrao on se nije rugao ljudima.

  • triangle 04.03.2017.

    Kakve gluposti... Kroz ljudsku povijest nebrojeno ljudi je ubijeno na ovaj način,ovi su se nesmotreno zaj... ni prvi ni zadnji. Onda se djeca ne smiju igrati Nijemaca i partizana jer je nečiji deda tako ubijen,a svašta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare