To je to što me zanima!

Kći 'škotskog Fritzla': Otac me silovao 800 puta

Prvi put Anna Marie je ostala trudna kad je imala 15 godina. Imala je četiri spontana pobačaja, jedno dijete je rodila mrtvo, a jedno je umrlo
Vidi originalni članak

Anne Marie Wilson (38) 16 godina zlostavljao je njen otac, s kojim je šest puta ostala trudna. John McMillan (62) počeo je kćer napastovati kad je imala samo 11 godina, a začeo je djecu s njom kako bi dobio dječji doplatak. Prvi put Anna Marie je ostala trudna kad je imala 15 godina. Imala je četiri spontana pobačaja, jedno dijete je rodila mrtvo, a djevojčica Jennifer preminula je kad imala osam mjeseci. Anne Marie odlučila je progovoriti kad je na televiziji doznala za sudbinu Elisabeth Fritzl.
- Gotovo sam se srušila kad sam ugledala Fritzlovo lice i čula potresnu priču o Elisabeth. Mene je otac tijekom života silovao više od 800 puta - ispričala je Anne Marie za The Sun. Iako nju otac nikada nije zatvorio u podrum, prijetnjama smrću ju je držao uz sebe. U početku je mislila da je seks između oca i kćeri normalna stvar jer kao 11-godišnja djevojčica nije ni mogla znati da to nije normalna stvar. Poslije joj je prijetio da će majku sasjeći na komadiće ako ikome kaže za zlostavljanje. Sa 25 godina Anne Marie skupila je hrabrosti i pobjegla. Udala se i rodila dvoje djece. Kaže da joj je otac ukrao pola života i ne može vjerovati da je dobio zatvorsku kaznu od samo tri godine za svoje zločine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • loly0 10.06.2008.

    jadna,niko nezna sta je ona prozivljavala u to vrijeme, tesko je zivjet s takvim psihopatima, oni te jednostavno ubijaju psihicki u mozak i ne mozes protiv njih,uvjere te u svasta, jadna, zelim joj svu srecu svijeta.

  • dancingwoman27 02.06.2008.

    U svakom slučaju takvo nešto je prestrašno i mi ni ne možemo zamisliti kako je njoj bilo i koji je to psihološki rat \"otac\" vodio sa njom a i normalno da dijete ne zna neke stvari pogotovo ako je u nekoj seoskoj sredini tako da je ja osobno ne osuđujem i stvarno mi je žao svake osobe koja je nešto takvo doživjela i želim joj svu sreću u životu!!!

  • Silvaa 27.05.2008.

    Jebeno stigla je i brojat kolko se ševila sa taticom,vjerovatno je stvarno zabrijali kada su joj vršnjaci tada govorili da se oni svaki dan sa tatom tako je i ona išla oborit rekord...joj joj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare