To je to što me zanima!

'Keleminec više nije nositelj lista, HSP ne tolerira nasilje'

Daniel Srb (HSP) tvrdi kako je tek u emisiji Nedjeljom u dva saznao da je Dražen Keleminec fizički napao svoju suprugu. U ponedjeljak su ga maknuli sa svih lista
Vidi originalni članak

Daniel Srb, predsjednik HSP-a je poslao u ponedjeljak priopćenje u kojem piše da je HSP zaključio kako Dražen Keleminec neće biti nositelj zajedničke izborne liste HSP-a i pravaških stranaka u 2. izbornoj jedinici te neće biti zajednički kandidat za Sabor niti na jednoj zajedničkoj pravaškoj listi. HSP se na to odlučio nakon što je Aleksandar Stanković u nedjelju u svojoj emisiji Danijelu Srbu pokazao fotografije koje svjedoče da je Keleminec, koji je na čelu Autohtone Hrvatske stranke prava, prije nekoliko godina fizički napao svoju suprugu u redakciji jednih dnevnih novina. Srb je tada rekao kako za taj slučaj obiteljskog nasilja nije znao te nije znao da je taj slučaj istraživala policija. HSP je u priopćenju napisao i kako stranka ima nultu toleranciju prema obiteljskim nasilnicima i nasilnicima uopće. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zenga2 25.10.2011.

    Jaka faca tuče ženu ajd neka proba nekoga muškog ili još bolje imam je kolegicu pa neka proba nju tući.Jadan je to tip a koliko takih jadnika ima u našoj politici.Muš- karčina.

  • ZvoneKrizanic 24.10.2011.

    maknite i condica tip je totalni fasist al maknite i cijeli hsp jel je ekstremna desnica - znaci mrznja,nasilje

  • ja_mama 24.10.2011.

    svaka ptica svome jatu leti. pa ko jos pusi fore "nismo znali˝"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare