To je to što me zanima!

Kerum: Bavim se pravom. Po znanju kao da imam fakultet

Pun mi je k... politike! Kad sam ulazio u nju ništa nisam znao, a sada znam sve. Sve je to gadljivo i sramotno, kazao je Željko Kerum i najavio svoje planove
Vidi originalni članak

Pun mi je k... politike! Kad sam ulazio u nju ništa nisam znao, a sada znam sve. Sve je to gadljivo i sramotno: jedino Kerum im je bio gov..., a svi ostali su super! Koja je to politička guba...', kazao je Željko Kerum u razgovoru za tportal.

Dodaje da ga ne zanima vođenje hotela jer to ionako rade ljudi koji su za to zaduženi. On ima druge poslovne planove.

-  U okviru zakona i propisa naplatit ću se od svih koji su me zajebali, a tu ima posla za pedeset godina. Bavim se pravom! Po znanju sam već završio pravni fakultet samo što još nemam diplomu, ali dobit ću i to. Ma, dobit ću i počasne doktorate onako kako ih je Tito dobivao! - poručio je bivši splitski gradonačelnik.

Otkrio je da u planu ima desetke sudskih sporova i tužbi za koje su mu pravnici kazali da su osnovane, no dvije ga stvari posebno žuljaju. Jedna se odnosi na plažu Prva voda na Marjanu, gdje je namjeravao graditi restoran i u tome je spriječen masovnim prosvjedima civilnih udruga i ekologa, a drugu bitku pokreće protiv Hypo banke.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Hooligan 28.12.2015.

    Koji klaun,ko je nama bija gradonačelnik,Bože sačuvaj...

  • lm62 28.12.2015.

    kad če držav konačno njega tužiti i strpati tamo gdje mu je mjesto

  • Eva Maras 28.12.2015.

    Ako se od nametnika, korova, epidemije poplave, gluposti i ostalih nepogoda drušvo ne zaštiti dok su u povojima (začecima, dok su mali) tada snosimo posljedice . Lijek za takve je teški fizički rad 12 sati dnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare