To je to što me zanima!

Kerum: 'Dragi prijatelji, otiša' sam malo do Nice i Cannesa'

I dok naši turistički konkurenti u suradnji sa svojim gradskim vlastima koriste svoje resurse, vežu luksuzne jahte, dočekuju svjetske face, vlast u Splitu se bavi političkom osvetom, kritizirao je Kerum...
Vidi originalni članak

Željko Kerum pohvalio se fotografijama iz Cannesa na svom Facebook profilu. Usput je kritizirao i gradske vlasti.

- Dragi moji prijatelji, otiša sam malo do Nice i Cannesa na sajam brodova. Vrhunsko događanje, odlično odrađeno unatoč pandemiji. Sajam je na njihovoj rivi koja je prekrasna, ali naša splitska Zapadna obala je još ljepša i raskošnija. Šteta što je ne koristimo na više načina, za sajmove, smotre, izložbe... Jedino gore od te činjenice je što kvazi političari i neuki novinari, nazivaju naš biser Zapadnu obalu- gumnom - napisao je.

BODRI 'VATRENE' VIDEO Kerum u Kopenhagenu: Treba im zabiti u 90. minuti, tako ćemo izbjeći produžetke!

- I dok naši turistički konkurenti u suradnji sa svojim gradskim vlastima koriste svoje resurse, vežu luksuzne jahte, dočekuju svjetske face (hvala Bogu dolaze i na Zapadnu obalu) vlast u Splitu se bavi političkom osvetom. Daju otkaze osobama s invaliditetom, pilaju stupiće, ruše štekate, prijete snimanjem i pobrojavanjem članova obitelji. Dragi moji pozdravljam vas svih, a posebno našeg Igora Stanišića, kojeg hvala Bogu imamo i koji se na korektan i pristojan način bori s primitivnom vlasti - dodao je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 10.09.2021.

    I ostani tamo.

  • Selo_malo 10.09.2021.

    Tamo mu je i misto. Sav je svjetski lik, na prvu se vidi

  • 2 x general 10.09.2021.

    dragi prijatelji da je ovo pravna država otiša bi u remetinec ali eto ja u nici tak da se čak i bedaci čude

Komentiraj...
Vidi sve komentare