To je to što me zanima!

Kerum je parkirao na pješački prijelaz pa otišao dijeliti srdele

U kampanju je Željko Kerum krenuo sa splitskih Brda gdje je najprije nepropisno parkirao na pješačkom prijelazu da bi potom dijelio ribu prolaznicima. Inspektorat će utvrditi je li to bi sanitarno ispravno...
Vidi originalni članak

Kandidat na parlamentarnim izborima i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum jutros je, u sklopu svoje kampanje, na Brdima u Splitu dijelio srdele.

Nedugo nakon tog događaja Facebook inicijativa "Dnevna doza splitskog nereda" na svojoj stranici objavila je fotografiju na temelju koje tvrde da je Kerum parkirao svoj automobil preko pješačkog prijelaza. Time je eventualno prekršio Zakon o sigurnosti u cestovnom prometu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Istovremeno, Slobodna Dalmacija podsjetila je kako je Državni inspektorat prije nekoliko mjeseci zatvorio vanjski dio splitske peškarije zbog sanitarnih razloga, jer se, kako su navodili, riba ne smije držati na otvorenom prostoru u kašetama. 

Upravo to učinila je Kerumova stranka. Samo što ribu nisu prodavali, nego su je dijelili. Trenutno su u tijeku izvidi nakon kojih bi inspektori trebali reći je li prekršen kakav zakon. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Xxz 27.06.2020.

    Ave Cezare

  • majax 26.06.2020.

    I ovo se poziva na Boga i domoljublje, ee Bože baci ciglu i budi precizan

  • 26.06.2020.

    Ovo je primjer gdje se nalazi Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare