To je to što me zanima!

Kerum je prijavio Baldasara: Novi GUP jako šteti Splićanima

Hrvatska građanska stranka, odnosno Željko Kerum, bivši gradonačelnik i ponovni kandidat za čelnika Splita odlučio je DORH-u podnijeti kaznenu prijavu protiv Ive Baldasara
Vidi originalni članak

Hrvatska građanska stranka, odnosno Željko Kerum, bivši gradonačelnik i ponovni kandidat za čelnika Splita odlučio je DORH-u podnijeti kaznenu prijavu protiv aktualnog gradonačelnika Ive Baldasara, nadležnih gradskih službi i izrađivača generalnog urbanističkog plana (GUP-a) zbog kaznenog djela pogodovanja.

- Novim GUP-om pogoduje se određenim investitorima na štetu građana Splita. Na zelenim površinama i parking zonama izgradili bi se poslovni i stambeni prostori čime bi profitirali investitori, a izgubio grad Split. Također napominjemo da se primjedbe građana i pravnih osoba uopće nisu analizirale i uzele u obzir prilikom donošenja novog GUP-a! Zbog svega navedenog smatramo da se radi o kaznenom djelu pogodovanja i odlučujemo se reagirati dok još nije prekasno i podnijeti prijavu Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske – stoji u priopćenju Željka Keruma.  

Idi na 24sata

Komentari 8

  • swimm 07.02.2017.

    Njegov hotel vidim jako doprinosi splitu looool

  • Trunpa 07.02.2017.

    Kerum radi krive poteze kao i Trump

  • gender bender 06.02.2017.

    Baltazar ga nije ukljucio u posao pa ga ovaj druka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare