To je to što me zanima!

'Kerum mi se nije ispričao iako me učinio invalidom'

Antu Milinu (50) u listopadu 2005. kandidat za splitskoga gradonačelnika udario je Hummerom. Nije ga tužio jer u Splitu ne može naći odvjetnika
Vidi originalni članak

Antu Milinu (50) u listopadu 2005. Željko Kerum je oborio tri tone teškim Hummerom i pritom ga teško ozlijedio. Srušio ga je sa skutera. Anti je pukla slezena, napukao mu je bubreg i slomljeno mu je nekoliko rebara. Pred njim je još i operacija kuka, također stradalog u nesreći. Poduzetnik je kažnjen sa 700.000 kuna zbog vozila koje nije prošlo homologaciju. Ante, inače strastveni sportaš, od toga dana nije više potrčao.
- Napravio je invalida od mene, a nikad mi se nije ispričao ni nazvao da upita kako sam - ogorčen je Ante. Protiv Keruma nije podnio tužbu za naknadu štete jer, kaže, u Splitu nije uspio naći odvjetnika koji bi se okomio na moćnog poduzetnika. Pravnu će pomoć zato potražiti u Zagrebu. Negira da je  pritužbu tempirao upravo za izbore.
- Ogadilo mi se svaki dan gledati ga u medijima kako se hvali da je ljudina, a nije ni 'č' od čovjeka - tvrdi Ante. U prilog tome kaže kako Kerum pomaže samo pred kamerama, dok čovjeka kojeg je unesrećio ne pita ni za zdravlje. Ante negira političke konotacije svoje pritužbe, jedino želi upozoriti birače s kakvom individuom imaju posla.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vea 26.05.2009.

    mlad82 s tak i kaj ne moraš ni komentirat

  • llcool 21.05.2009.

    ante ante nismo za te.......... jasno je ko dan da se grebeš od kampanju. ante ante............

  • JAX 21.05.2009.

    da vas sad vidim kerumovi fanovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare