To je to što me zanima!

Kerum na Braču nježno ljuljao uplakanog Franu

Željko Kerum i Fani Horvat u subotu su doplovili na Brač. Mališana je očinski držao u naručju i igrao se s njim dok je majka uživala u odmoru
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum prvi je put u javnosti viđen sa sinom Franom ovaj vikend u Supetru. S djevojkom Fani Horvat i malim Franom doplovio je iz Splita na Brač nakon proslave Praznika rada i i ručao u bistrou Palute na supetarskoj rivi gdje zna navratiti s prijateljima. Mališana je nježno očinski držao u naručju i igrao se s njim dok je majka uživala u odmoru. Frane je plod izvanbračne petogodišnje veze s mlađahnom Fani. Rodio se 21. ožujka u Splitu. Kerumu je treće dijete, a drugi sin. Dosad je uspijevao mališana skriti od novinarskih fotoobjektiva. Prolaznici su vidjeli Keruma da je u subotu poslije 14 sati isplovio motornom jahtom iz splitske luke nakon što je pozdravio sugrađane na prvosvibanjskoj proslavi i popio kavu na štekatu omiljenog kafića na splitskoj rivi. Za proslavu Praznika rada nosio je zanimljiv modni detalj - crveni karanfil i kravatu s logom Ferrarija.
U velikoj žurbi, pričaju šetači koji su ga sreli, stigao je u Acy marinu kako bi se s obitelji ukrcao na svoju jahtu. Pritom je, već po običaju, nepropisno parkirao BMW, na kružni tok na ulazu u lučicu, te gotovo njime zatvorio promet. Automobil je ubrzo preparkiran, te je gradonačelnik na miru otplovio u Supetar.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • HUMI 02.05.2010.

    Ma svi nešto protiv Keruma... On je bar prizna da ima ljubavnicu koja je trudna itd. itd.... da ne nabrajam više (ne opravdavam ga ).. Ima i drugih ljudi koji žive dvostruke živote i troše naše novce što njih ne slikate??? Sanadera ?? Pevecove??

  • lexi 02.05.2010.

    odi mi je zima ,daj mi kaban svoj ..dida moj,dida moj

  • čavka 02.05.2010.

    Čast Fani,ona je znala kako se borit sa krizom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare