To je to što me zanima!

Kerum: Ne dirajte mi moju Fani, kao Boga vas molim

Splitski gradonačelnik je nakon što su objavljeni napisi o njegovom navodnom prekidu veze s Fani Horvat i povratku supruzi Anici apelirao na medije
Vidi originalni članak

Poštovani predstavnici medija, ne znam da li ste svjesni što radite, odnosno da li znate da ugrožavate život nerođenog djeteta i trudnice, koja održava trudnoću. Moja djevojka Fani Horvat teško proživljava svaki vaš natpis i to ugrožava njezin i bebin život. Prestanite, kao Boga vas molim!, apel je koji je poslao Kerum zabrinut za novu obitelj.
Ipak, njihova veza očito je bolje funkcionirala dok su pet godina bili u “ilegali”. Provođenje noći uz trudnu Fani i njezinu majku te podstanarski status kod punice splitskom gradonačelniku očito nisu legli. Navodno se posvađao s obje, pokupio stvari i iznajmio sobu u hotelu Le Meridien Lav. Iz svoje privremene baze Kerum se nerijetko spusti do hotelskoga kasina i u društvu prijatelja i čašice noći krati uz rulet. Uoči Božića, dok je s prijateljima sjedio za stolom u kasinu, Kerum im je navodno rekao: ”Lako je vama, vi sad idete doma familijama, a di ću ja.”
Iz te se rečenice dalo iščitati Kerumovo kajanje zbog razlaza s obitelji i tuga što blagdane provodi sam. Prema informacijama iz krugova bliskih Kerumu, sa suprugom Ankicom ostao je u korektnim odnosima. Preljub i odlazak oprostio mu je sin Joško, s kojim se Kerum često viđa. Navodno mu je za nedavni rođendan i proslavu punoljetnosti tata darovao BMW. Razlaz roditelja najteže je primila kći Neva. Oca ne želi vidjeti ni čuti, što emotivnoga gradonačelnika također pogađa. Mnogi stoga zaključuju da bi Željko Kerum najradije zatražio oprost od obitelji i na kraju se vratio u njihovo okrilje.
Preostaje vidjeti hoće li se luksuznom kućom na Mejama za koji mjesec zaoriti dječji plač. Pitanje je i hoće li Željko Kerum svakodnevno biti tamo uz novog člana svoje proširene obitelji i djevojku Fani.


KERUM PJEVAO OFELIJI (102)
Gradonačelnik Kerum je u srijedu, ruku punih darova, pohodio Ofeliju Nikolaci (102), najstariju  Splićanku. Uz prigodne darove i dvije tisuće kuna, Kerum je bakicu počastio i pjesmom.
- Stara sam i gruba - rekla je Ofelija.
- Ma di gruba, baš ste lipi - uzvratio je gradonačelnik. Svoju je tvrdnju potkrijepio zapjevavši stihove Karanove pjesme "Lipa si lipa, anđeli ti sliče." Svim prisutnima pohvalio je baku kako dobro izgleda, dotjerana kao prava  Splićanka. Najstarija građanka Splita ime je dobila po Shakespearovoj junakinji i uvijek je voljela kazalište, ples i kupanje. Nije pušila ni pila, a poštenje i dobrota su joj bili životni prioriteti. Gradonačelnik je dobacio kako je dugovječna jer joj je zet bio pomorac, pa ga nije bilo naokolo da je nervira.

KERUM: INFORMATIZACIJA KRATI ŽIVOTNI VIJEK
Nazdravili su uz konjak, a Kerum je zamolio nazočne da joj ne poklone mobitel jer je dogodine neće vidjeti. Objasnio je to tvrdnjom da nam informatizacija i telefonija znatno krate životni vijek.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dablin 31.12.2009.

    Cuj kupio sinceku BMW.Vidi se da ce biti kao KER ,,pardon otac KRELE.U pravu je njegova kcerka sto ga ne hebe ni zasto. KRELE OSTAJE KRELE I OSTACE KRELE

  • brangelina 30.12.2009.

    a koji si ju ti k..... dirao, pa sada i mi znamo da ona postoji???? hebi se sada i ti i ona i naučite se nositi sa kritikama...... ko" vas hebe oboje.....

  • brangelina 30.12.2009.

    a koji si ju ti k..... dirao, pa sada i mi znamo da ona postoji???? hebi se sada i ti i ona i naučite se nositi sa kritikama...... ko" vas hebe oboje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare