To je to što me zanima!

Kerum negira Agrokor: To je brand i nikad ga neću prodati

Iz Konzuma su potvrdili kako su u tijeku pregovori o preuzimanju 83 prodavaonice tvrtke Kerum d.o.o. no Željko Kerum to opovrgava i tvrdi da ga ne planira prodati
Vidi originalni članak

Nikad neću prodati Kerum Todoriću. To je brand na kojem sam dugo radio i dugo ga stvarao i neću ga prodati ni sad, a ni ubuduće. Njima svaka čast, mrtav-hladan ispalio je danas Kerum novinarima, nakon što je odgodio još jednu prodaju.

Kerumu imponira što je uspješna firma poput Konzuma zainteresirana za kupnju njegovih trgovina, no ni kupnja ni iznajmljivanje trgovina ne dolaze u obzir. 

- U današnjem biznisu jedino prodaja hrane, lijekova i goriva donose svakodnevne prihode. Stoga bi bila ludost prodavati lanac trgovina - pojasnio je Kerum stanje na tržištu.

Iz Konzuma su pak u kratkom priopćenju u četvrtak obavijestili kako pregovaraju o sklapanju sporazuma za dugoročni zakup trgovina u vlasništvu Željka Keruma, piše Poslovni dnevnik. Tvrtka Kerum d.o.o. u svojem sastavu ima 83 prodavaonice, a u 2009. godini te su prodavaonice ostvarile promet od 1,15 milijardi kuna. I prije se pisalo kako bi Agrokor preuzeo Kerumove trgovine, radnike i dobavljače dok bi bivši vlasnik zadržao poslovne prostore. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dalkas26 27.12.2010.

    ovaj kerum tko mamić nezna se tko gori

  • ana123 24.12.2010.

    gle ima i nas koji u drugim firmama radimo i na sam Bozic!!

  • user_58229 23.12.2010.

    E ljudi moja sućut ak vas Todorić kupi...bit ce vam krvavo...sve sami prokleti gadovi!!!! Osiromašena i opustošena Slavonija ratom razrušena...kao tobože on spasitelj (Todorić) otvara neke mesne industrije...Konzume...i bog te pita šta sve ne samo zato što smo najeftinija radna snaga u Hrvatskoj...pa nas maksimalno iskorištavaju da njihove debele guzice imaju ui čemu uživati a nama samo mrvice ostaju... Kako ih samo nije sramota narediti ljudima da za dr. dan Božića 27.12. rade cijeli dan...prokleti bili i oni i svi koji taj dan dođu u trgovinu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare