To je to što me zanima!

Kerum: Samo me kleveću, nema droge u mojoj kosi...

Kerum se pred novinarima pojavio s nalazom iz bolnice iako mu je u srijedu ujutro umro punac. Sestru postavlja za predsjednicu gradskog vijeća
Vidi originalni članak

Iako Željko Kerum nije pristao da mu javno uzmu uvojak kose, njegov stožer objavio je u srijedu da nalazi kemijsko toksikološke analize kose pokazuju kako u njemu nema prisustva lijekova, opojnih sredstava i drugih sredstava ovisnosti. Uvojak kose uzeli su mu 20. svibnja i odnijeli na analizu u splitsku bolnicu.
- Rezultati su pokazali da me moj protivnik kleveće. U mojoj obitelji nema ni pušača, a ima nas preko 40 - rekao je Željko Kerum koji je u 11 došao pred novinare iako mu je nekoliko sati ranije umro punac. Ovim je Kerum dokazao da od kad mu je uvojak izrastao nije uzimao nikave opijate kako mu je u predizbornoj utrci imputirao njegov protivnik u utrci za splitskog gradonačelnika Ranko Ostojić. Od toksikologa doznajemo kako se radi radi o metodi koja može dokazati prisutnost opijata u organizma od kad je izrastao uvojak (kosa prosječno raste 1 - 1,2 cm mjesečno), ali ne i prije toga. Kerum je protiv Ostojića podigao tužbu zbog širenja laži i klevete zbog optužbi za drogiranje.
- On je angažirao ljude da po mojim plakatima pišu svašta, a štampao je i plakate na kojima se tvrdi da su mi tvrtke blokirane. Čak je i pisao bankama da ne posluju sa mnom. To su čiste laži što dokazuje bonitet mojih tvrtki i promet od 200 milijuna eura godišnje - rekao je Kerum.

NEVENKA POSTAJE PREDSJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
Kerum je uvjeren da da je apsolutni pobjednik izbora:
- Ankete pokazuju da ću osvojiti 65 posto glasova, ako bude ista izlaznost birača kao u prvom krugu - uvjeren je Kerum. Napomenuo je da nije produžena ruka HDZ-a i da nema namjeru koalirati s njima. Kako bi osvojio većinu u Gradskom vijeću, nakon izbora namjerava se dogovoriti s nezavisnim kandidatima. Svoju sestru Nevenku Bečić, direktoricu tvrtke Kerum, želi imenovati predsjednicom Gradskog vijeća.
- Tu nema sukoba interesa, već se radi o stručnosti. Nevenka je među prva tri financijaša u Hrvatskoj - objasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • klokan-ica 27.05.2009.

    nadam se da ljudi nece bit glupi i naivni i glasat za \"usisivač\"

  • toyota 27.05.2009.

    KERUM GRADONACELNIK

  • tovar_69 27.05.2009.

    Zašto nije na javno pristao ako je čist? To je pitanje. Tko zna čija je ono vlas kose, a da je i njegova tko zna koliko je mooneya dao doktorima :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare