To je to što me zanima!

Kerum: Split nije grad slučaj, na ljeto će se žaliti da je vruće

Oporobeni gradski vijećnici SDP-a i HNS-a pokrenuli su inicijativu za sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća i raspisivanje referenduma za smjenu Keruma
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum prošetao je u subotu rivom. Za Radio Split izjavio je kako je situacija u gradu u redu, da sve funkcionira  i kako ga je dogradonačelnik Jure Šundov stalno izvještavao o svemu što se radi.

Glede brojnih kritika izrečenih proteklih dana na njegov i račun gradske uprave, Kerum je kazao kako te kritike nisu ispravne jer snijeg je iznenadio sve! Grad je poduzeo sve da se sve napravi što je najbolje moguće.

- Situacija nije onakva kakva je prikazana. U Muću se tri mrtvaca nisu mogla pokopati tri, četiri dana, pa to nitko nije govorio, rekao je Kerum.

Naglašava kako Split nije "grad slučaj". Radi se o tome da se, kaže, dvije velike političke stranke nisu niti će ikad prihvatiti što je on odnosno jedna nova opcija pobijedila na prošlim lokalnim  izborima. U tome je, po Kerumu, razlog svih kritika. Splitski gradonačelnik dodao je i kako se već trebamo pripremati za srpanj, jer će opet tada biti kritika kako je vruće...

SDP i HDZ na Keruma udruženim političkim snagama

Zbog kaosa i paralize Splita proteklih dana, oporbeni gradski vijećnici SDP-a i HNS-a pokrenuli su inicijativu za sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća i raspisivanje referenduma za smjenu gradonačelnika Željka Keruma.

Uspjeli su prikupiti 12 potpisa gradskih vijećnika, a najzanimljivije od svega je da su se oporbenim vijećnicima pridružili i HDZ-ovci iako je njihova stranka u koaliciji s Kerumovim HGS-im izašla na protekle parlamentarne izbore.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • lozinka 13.02.2012.

    Split grad slucaj :)

  • čamil 13.02.2012.

    A di je biserka seke zašto se ne javi, baš mi fali.

  • DaDo7_2 12.02.2012.

    SPLITSKI BILI SAN-nastavak I taman kada se očekivao gromoglasan uzvik odobravanja, narod iz sveg glasa povika na gradonačelnika i sve njegove pomagače. Jaooooo što uradi crni sine, jaooo što nam učini! Pa kako si nam to moga učinit. Nismo li 20 godina čekali da nam naš Split zabili? Uzea nam je bili snig, bili kao bila boja, simbol našeg Splita! Naša dica od rođenja čekaju ovi dan a sad nam ga Željko oduze! Di ćemo sad sa dicon da se igramo, grudamo, sanjkamo, skijamo? Jaoo što nam učini, sad će nam se smijat cila Hrvatska, ma cili svit! Svi sniga imaju a u nas nema. Podiže se buna u Splitu, pozvaše se novinari da izvijeste o tom nečuvenom škandalu u Splitu, što ga nebi još od doba Malog mista od doba šjor Luigija i šjore Bepine. Diže se i internetska buna, peticije, zahtjevi, forumi,....doli gradonačelnik povikaše splićani, uzeja nam je snig. Za to vrime u dvorištu našeg Željca još uvik neočišćeni snig. Nećaci i bratići se u smijehu i radosti sanjkaju, grudaju i lomidu ruke a zavidna splitska dica gledaju kroz ogradu i uzdišu od želje da su tamo, proklinjući onog barbu što im uze snig sa ulica i rive. I mi bi se rado sanjkali i grudali pa neka se i koja noga izvrne nema veze, kroz plač su govorila splitska dičina. Udruži se narod, skupiše lopate, ralice i kamione i već drugog dana navališe na ono brdo sniga na splitskoj rivi i brzinom munje razasuše ga po splitskim ulica da se i oni i njihova dica ne osjećaju ništa manje važna od svih poštenih građana lijepe naše. I tako narod splitski poče uživati u snigu, sanjkati se ,grudati i lomiti ruke i noge. Bolnice su pune ljudi, nema više gisa, ali gušt je gušt. MA KO TO MORE PLATIT!

Komentiraj...
Vidi sve komentare