To je to što me zanima!

Kerum vjeruje da će ga Tommy spasiti: Jačeg se treba slušati

Kerum u partnerstvu s Tomislavom Mamićem vidi izlaz iz krize. Budući da se više neće kandidirati za splitskog gradonačelnika Željko Kerum se želi vratiti trgovini
Vidi originalni članak

Glavnu će riječ u poslu voditi Tommy jer on je veća i jača tvrtka, a većeg i jačeg treba slušati, kaže Kerum, koji je najavio rasprodaju imovine vrijedne 300 milijuna eura.

Budući da se, kako je nekoliko puta spomenuo, više neće kandidirati za gradonačelnika Splita, nakon mandata vraća se trgovini.

- Nitko mi ne može oduzeti znanje u biznisu i vizije koje imam. Neće Kerum propasti kao što mnogi žele - rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Tomislavu Mamiću, vlasniku trgovačkog lanca Tommy, prije dvije godine prodao je sve trgovine južno od Metkovića za 20 mil. eura. Sada najavljuje da će se od 1. svibnja sasvim udružiti. Dok će uz Tommya spašavati trgovački lanac, sve ostale nekretnine i hotel Marjan stavlja na bubanj.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kontrazla 24.04.2012.

    E sad si vi mislite sa kakvim mentalnim sklopom ; je on, su oni koji su ga izabrali, smo mi koji trpimo ovakve vlaje...

  • ikanonimus 23.04.2012.

    otkad je to tomy jači od keruma

  • 23.04.2012.

    jedna od boljih stvari koje nam je donijela mudra sijeda glava zvijezda vodilja: Koalicija s kerumom d.o.o. Sad ovakvog idiota koji nezna spojiti 2 rečenice da zvuče suvislo i da barem priliči hrvatskom jeziku, imamo u saboru. I on diže ruke za hr građane...hahahha...smijem se i plačem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare