To je to što me zanima!

Kerumov nećak (23) uložit će deset milijuna eura u Koteks

Nije poznato za koliko je novca Kerumov nećak, Goran Sapunar (23) kupio većinski paket dionica Koteksa. Spekulira se da je riječ o milijun eura. Uložit će čak deset
Vidi originalni članak

Goran Sapunar (23), nećak splitskog gradonačelnika koji je od njega nedavno otkupio većinski paket Koteksa, za Slobodnu Dalmaciju kazao je kako će tamo uložiti 10 milijuna eura. Pod okriljem nekadašnje uspješne socijalističke trgovačke tvrtke planira pokrenuti lanac trgovina mahom za kućanstvo.

- U vlasništvu je tvrtke, osim robne kuće na Gripama, zemljište u Dujmovači od 25 000 m2 gdje se nalazi Pevec, zatim nekoliko parcela u Kaštelima, niz nekretnina u Splitu i ostatku Hrvatske. Također, u suvlasništvu smo i hotela Jadran na Zvončacu. Niti jedan djelatnik neće napustiti tvrtku, već će uz njezin rast, rasti broj zaposlenika - najavio je nećak Željka Keruma. 

Nije želio otkriti po kojoj je cijeni od ujaka kupio Koteks, a procjenjuje se da se radi o milijun eura. Njegov brat blizanac Igor uz Kerumovu podršku uskoro treba početi graditi stanove za kandidata s liste POS-a, što budućim stanarima miriše na prijevaru.

>>> Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zagi87 09.11.2011.

    Vidite ljudi on je pametniji od sanadera on pere lovu javno da svi vidimo toje posao

  • 08.11.2011.

    LOL ovo je prosto da ne povjerujes....necakov kerum kupuje koteks?nije li to sukob interesa?pogotovo ovako javno ic sa tim?i jos tako velik iznos love za jednog 23godisnjaka?kad ce biti dosta??? imamo jos par mjeseci vremena da napravimo bunu,izvedemo bagru van i lincujemo ih dok ne vrate pokradeno i izmalverzirano....poslje ce bit kasno

  • feba 04.11.2011.

    Bila Sicilijanska mafija,pa ih pretekla Ruska,pa ima Kineska,čak i Kosovarska ali...i mi konje za trku imamo.Ojačala i naša mafija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare