To je to što me zanima!

Kerumova ljubavnica jako nalikuje na suprugu Ankicu

KERUMOVE ŽENE: Obje su plavuše i slične građe, no prva ga je zavoljela kao siromašnog čovjeka, a druga dok je bio "pun kao brod"...
Vidi originalni članak

Ankica Kerum, žena za koju do prije dva dana većina građana Hrvatske nije imala pojma kako zapravo izgleda, postala je preko noći tema svih razgovora. O mlađahnoj Fani Horvat, trudnoj Kerumovoj ljubavnici, da i ne govorimo. A osim što su u istom trenutku obje postale neprikosnoveni popularni trač u kuloarima, supruga i ljubavnica imaju još jednu sličnost - fizičku. Mnogi su primijetili i komentirali da Fani zapravo poprilično nalikuje na samozatajnu gospođu Kerum. Slična boja kose i frizura, izražajni nos, slične crte lica. Gotovo poput majke i kćeri. Ipak, karakterno su ove dvije žene nebo i zemlja. Dok je Ankica godinama mukotrpno trenirala skrivanje od javnosti i živjela kao povučena supruga i majka, žestoka Fani krupnim je koracima grabila kroz život. Nije gubila vrijeme pa je, čini se, zahvaljujući vezi s Kerumom od hostese postala uspješna poduzetnica i vlasnica trgovina. Priča kaže da je prije Keruma sreću okušala s Franjom Pašalićem, vlasnikom marine Frapa, ali je gospođa Pašalić navodno saznala za preljub i uspješno potjerala nepoželjnu gošću. Sa Željkom Kerumom je već pet godina, a priča se da je jednom u gluho doba noći “zavijao” pod njezinim prozorom i molio ju da mu se javi. Potjerao ga je, kažu, iznervirani susjed. S druge strane, značajna razlika između Ankice i Fani je ta što se Ankica u Keruma zaljubila i udala dok nije imao gotovo ništa od imovine. Fani ga je zapazila kao privlačnog kad je već “natukao” brojne milijune, automobile i nekretnine. Ipak, čini se da bi polovica Kerumova bogatstva nakon razvoda mogla završiti u Ankičinim rukama.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nizozemac 27.10.2009.

    Pa i ja kad malo popijem susjeda mi lici na moju zenu ha,ha,ha

  • ANA MARIJA 23.10.2009.

    Fani uopće ne sliči Ankici...više sliči Snježani M. valjda Gradonačelnik voli plavuše...

  • leica 23.10.2009.

    SelenaS- ima jedna izreka:Dok kuja ne mahne repom,ni jedan pes ne ide za njom! A kaj se tiče sličnosti,Ankica je prirodna a ova je sva neka umjetna! ANKICE UZMI MU SVE,PA I ONO MALO DUŠE KAJ MU JE MOŽDA OSTALO!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare