To je to što me zanima!

Kerumova sestra na Žnjanu gradi vilu vrijednu 10 mil. kuna

Prvi su joj susjedi liječnička obitelj Obad, a u blizini se nalazi i nedovršeni hotel splitskog gradonačelnika. Nevenka Bečić pak kaže kako je sve po zakonu
Vidi originalni članak

Nevenka Bečić, sestra splitskog gradonačelnika Željka Keruma i predsjednica splitskog Gradskog vijeća gradi kuću na Žnjanu površine oko 1400 četvornih metara i vrijednu, prema procijeni građevinskih stručnjaka, oko 10 milijuna kuna, piše Jutarnji list. Obitelj Bečić u vili povremeno boravi, a susjedi kažu kako Nevenka Bečić često ujutro iz vile odlazi na plažu. Prvi su joj susjedi liječnička obitelj Obad, piše Večernji list. Baldo Obad je vijećnik u Gradskom vijeću Splita i član Kerumove Hrvatske građanske stranke. Susjedi se žale kako Obadova vila ide u visinu te sumnjaju kako nije sve po zakonu. U blizini zgrada Bečićevih i Obadovih je i nedovršeni hotel splitskog gradonačelnika. 

Što se tiče kuće Nevenka Bečić, Jutarnji list piše kako je zemljište na kojem je izgrađena najprije bilo namijenjeno turizmu, a nakon što je Željko Kerum došao na vlast, prenamijenjeno je u mješovito. Nevenka Bečić pak kaže kako je, što se tiče njezine zgrade, sve po zakonu. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • PapaŠtrumpf 15.07.2011.

    Moj mali od godine dana bi ljepšu napravio s lego-kockicama

  • starstar 15.07.2011.

    vi ste i birali, sto se sada zalite...

  • kozaribok 15.07.2011.

    ja ću samo reći da je zadnjih 20 godina Hrvatska zemlja kriminala,nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare