To je to što me zanima!

Kijev Medvedevu: Ponavljaj ovo tri puta na dan i prije ispijanja alkohola 'ruski poraz je siguran'

Podsjećamo, bivši ruski predsjednik i Putinov poslušnik Dmitrij Medvedev opet je danas na društvenim mrežama spominjao nuklearno oružje....
Vidi originalni članak

Tajnik Ukrajinskog vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu Oleksej Danilov odgovorio je bivšem ruskom predsjedniku Medvedevu koji je opet zaprijetio nuklearnim oružjem, javlja ukrajinska Pravda.

- Poruka Medvedevu. Isprintaj ovo i pročitaj naglas minimalno tri puta na dan. Svako jutro, u podne i navečer. Prije i poslije uzimanja tvojih standardnih 100 grama (ili kod tebe vjerojatno više) žestokog alkohola - stoji na početku poruke, a onda mu Danilov i predstavlja četiri točke koje bi trebao memorirati.

GOTOVO TREĆINA MOBILIZIRANIH VEĆ U UKRAJINI Rusi zabrinuti: Kremlj kaže da neće izdati uredbu o okončanju mobilizacije, Peskov sve smiruje

1. Ruski poraz je definitivan i neizbježan

2. Režim u Kremlju započeo je proces dezintegracije svoje bijedne isprike za carstvo i lažne federacije

3. Svi okupirani teritoriji bit će oslobođeni. Ovo se ne odnosi samo na Ukrajinu, već na Gruziju, Moldaviju, Japan i druge zemlje i narode. To uključuje i Bjelorusiju kao zemlju slobodnu od ruskih okupatora.

KRITIČAR PUTINA Ruski tajkun odrekao se državljanstva: Protiv ovog rata sam i ubijanja mirnih ljudi!

4. Ruske prijetnje da će upotrijebiti nuklearno oružje su forma samoubojstva. Rusija će na kraju postati neprijatelj broj jedan cijelog svijeta.

Podsjećamo, bivši ruski predsjednik i Putinov poslušnik Dmitrij Medvedev opet je danas na društvenim mrežama spominjao nuklearno oružje....

'POSTAJE OČAJAN' Putinu narušeno zdravlje? 'Ruke su mu na vrhu prilično crne, nije zdrav kako se on želi prikazati'

- Cilj Ukrajine u ratu je već definirao kijevski režim – povratak svih teritorija koji su joj prije pripadali, odnosno, njihovo otklanjanje od Rusije. To je prijetnja opstanku naše države i raspad današnje Rusije poručio je Medvedev i dodao kako je to ""izravni razlog za primjenu članka 19. Osnova državne politike Ruske Federacije u području nuklearnog odvraćanja".

PRVA IZJAVA OKO TE ODLUKE Putin o ukrajinskom žitu: 'Mi ne prekidamo sudjelovanje u tom sporazumu, suspendiramo ga'

U prijevodu, Rusija po njemu ima pravo upotrebiti nuklearno oružje na okupiranim ukrajinskim područjima ako Kijev ne prestane s protuofenzivom.

- Nazovimo stvari pravim imenom. Zapadne zemlje guraju svijet u globalni rat. A samo potpuna i konačna pobjeda Rusije jamstvo je protiv svjetskog sukoba - kaže Medvedev.

IZ MINUTE U MINUTU U Kijevu pripremaju skloništa u slučaju nuklearnog napada; Ukrajina u strahu zbog Irana...

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Alli Gator 03.11.2022.

    Ko šmirgla Medvedeva kaj on kaže vau vau!

  • LohnJocke 01.11.2022.

    Moraju Slaveni ratovat svaki 20,30 godina haha

  • johntaylor 01.11.2022.

    Zeleni kapa do poda za hrabrostbi vodstvo drzave u jezivim trenutcima. To mogu samo najhrabriji i povijest ce ga zapamtit kao i Ukrajinski narod koji se odupruo10 puta jacem agresoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare