To je to što me zanima!

Kim Ann Škoro suvlasnica i parkinga i zamijenjene parcele?

Grad Zagreb je dostavio svu relevantnu dokumentaciju i inicirao pokretanje sudskog postupka radi utvrđivanja prava vlasništva, kako bi temeljem presude Grad upisao svoje pravo vlasništva
Vidi originalni članak

Kim Ann Škoro lani se u zemljišne knjige upisala kao suvlasnica dviju parcela uz Čulinečku cestu, za koje Grad Zagreb tvrdi da su još od 2006. godine njegove, piše u srijedu Jutarnji list. Točnije, da je na zemljištima koja su u suvlasništvu supruge nesuđenog predsjednika RH Miroslava Škore došlo do "protupravne promjene vlasničkopravnih odnosa", zbog čega je pokrenut i sudski postupak.

Grad Zagreb je dostavio svu relevantnu dokumentaciju i inicirao pokretanje sudskog postupka radi utvrđivanja prava vlasništva, kako bi temeljem presude Grad upisao svoje pravo vlasništva (na tim zemljištima) tvrde iz zagrebačkog Ureda za upravljanje imovinom Grada.

Jutarnji list je u posjedu ovjerenih kopija dvaju kupoprodajnih ugovora, iz kojih je jasno da je Kim Ann Škoro 14. kolovoza 2019. po cijeni od 30 eura po kvadratu kupila polovine dvaju zemljišta ukupne površine 2846 metara četvornih tik uz Čulinečku cestu od Zlatice Žibrat, supruge Branka Žibrata, kojeg s Miroslavom Škorom veže kumstvo, ali i dugogodišnje poslovno partnerstvo i suvlasništvo nad tvrtkom MB Kvadrat. Temeljem tih kupoprodajnih ugovora Zlatica Zibrat i Kim Ann Škoro u listopadu prošle godine upisuju u gruntovnici suvlasništvo nad tim parcelama, za koje Grad Zagreb tvrdi da su njegove već 14 godina!

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • DanijelU 30.04.2020.

    Prozirno , šuicinih 5 milijuna njih ne zanima zbog čega i rijetkim časnim novinarima gase emisije .

  • tiho600 29.04.2020.

    On sam nezna šta bi od života

  • Counter64 29.04.2020.

    Bilo bi pošteno da iznese koliki su bili troškovi uređenja konzulata u Mađarskoj,dok je bio počasni konzul!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare