To je to što me zanima!

Kim Jong-un pogubio visokog časnika zbog krivih stihova

Vrhovni zapovjednik silno se naljutio kad je čuo da je časnik u šali promijenio riječi jedne od tamošnjih socijalističkih himni. Njegovu je gestu doživio kao duh pobune
Vidi originalni članak

Sjevernokorejski predsjednik Kim Jong-un navodno je prije par dana dao strijeljati jednog od visokopozicioniranih zapovjednika nakon što je doznao da je taj časnik na karaokama promijenio riječi jedne od tamošnjih socijalističkih himni.

Naime, nesretnik je umjesto 'mrzi svoje neprijatelje, voli svoju zemlju' zapjevao 'mrzi svoju ženi, voli svoju ljubavnicu', što je Kim Jong-un, piše Daily Mail, doživio kao znak pobunjeničkog duha.

U južnokorejskim medijima se pojavila informacija da se taj zapovjednik samo htio našaliti nakon što je nehotice pogrešno otvorio pjesmu koju je zapjevao, no to ga je svejedno dovelo pred streljački vod.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 03.11.2014.

    Ovaj bi nam bio dobar "strani konzultant" a ne ova vojska stranih konzultanata koji plaze po Hrvatskoj i ubiru gigantske dnevnice za prodavanje magle.

  • nikolica666 03.11.2014.

    Daily mail haha pa odite samo na naslovnu daily maila da vidite što njih zanima. Crna kronika i žuta štampa. Mora da imaju dopisnika direktno iz Pjongjanga aahahahahaha

  • jigsaw98 03.11.2014.

    Kim se skolovao u Svicarskoj koliko znaž?Garant su ga decki tukli u razredu,nisu mu vjerovali kada je govorio:"Ja sam veliki Kim Jong Un"

Komentiraj...
Vidi sve komentare