To je to što me zanima!

Kim Jong-un zabranio nošenje traperica i sve vrste piercinga

Za nadzor provođenja najnovije mjere zadužene su organizacije mladih odane Kim Jong-unu, a posebnu pažnju na utjecaj “zapadnjačke mode” moraju obratiti i profesori
Vidi originalni članak

Nakon što je prije nekog vremena svojim sunarodnjacima “preporučio” da nose frizuru poput njegove, sjevernokorejski diktator Kim Jong-un sada se okomio na trendove koji dolaze s “trulog Zapada” i kvare tamošnju mladež. U najnovijoj odluci zabranio je nošenje traperica i sve vrste piercinga odnosno bušenje ušiju, nosa i slično. 

Ovu odluku Kim je posebno usmjerio prema stanovnicima koji žive u pograničnom području s Kinom, u Sjevernom Hamgyongu i Yanggangu jer je upravo tamo najviše onih koji iz susjedne države nabavljaju “zabranjene stvari”. 

Za nadzor provođenja najnovije mjere zadužene su organizacije mladih odane Kim Jong-unu, a posebnu pažnju na utjecaj “zapadnjačke mode” moraju obratiti i profesori u školama i na fakultetima.

Djevojkama se, osim propisane odjeće, preporučuje i frizura koju nosi Kimova supruga Ri Sol-ju.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Cukrena 19.04.2016.

    Ovakav jedan bi dobrodošao za šefa portala...

  • Tacit 19.04.2016.

    Da ne bi ispalo kao propaganda, trebalo bi navesti odakle ova vijest i detalji joj, kako je provjeriti, i posebno vidjeti da li isti autor piše o recimo zabranama u Saudijskoj Arabiji ??? Jesu li tamo bezazlenije ???

  • kosmopolit 19.04.2016.

    Stalno piskarate o ovom debilu a naši debili koji nas pljačkaju, uništavaju, zadužuju, rasprodaju itd. vež 25 godina su tri puta gori od ovog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare