To je to što me zanima!

Kim tvrdi: Tipka za nuklearni napad uvijek je na mom stolu...

Cijele Sjedinjene Države su u dometu našeg nuklearnog oružja, a tipka za nuklearni napad uvijek je na mom stolu. Ovo je stvarnost, a ne prijetnja,  rekao je Kim Jong Un
Vidi originalni članak

Sjevernokorejski čelnik Kim Jong Un u ponedjeljak je u svom novogodišnjem obraćanju poručio da Sjedinjene Države neće moći započeti rat protiv Sjeverne Koreje sada kad ta država može pogoditi američki teritorij svojim nuklearnim naoružanjem

- Cijele Sjedinjene Države su u dometu našeg nuklearnog oružja, a tipka za nuklearni napad uvijek je na mom stolu. Ovo je stvarnost, a ne prijetnja -  rekao je Kim Jong Un. 

Južnokorejska agencija Yonhap prenosi kako je sjevernokorejski čelnik pozvao na masovnu proizvodnju nuklearnih i balističkih raketa, te je proglasio da je njegova država u 2017. postala nuklearna sila. 

Naglasio je da će Pjongjang iskoristiti to oružje samo kad sigurnost države bude pod prijetnjom. 

Sjevernokorejski čelnik je u govoru rekao i kako dvije Koreje trebaju poboljšati svoje odnose, te da je put prema dijalogu otvoren. 

OPASNA PREDVIĐANJA 'Ako Kim ispali novi projektil, Trump će uvući Ameriku u rat!'

Kim Jong Un razmatra slanje sjevernokorejske sportske delegacije na Olimpijske igre koje će se u veljači održati u južnokorejskom Pyeongchangu, te je otkrio kako bi se dvije Koreje u bliskoj budućnosti trebale sastati kako bi raspravile o toj temi.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • opussave 02.01.2018.

    Mislim da će mu Ameri ubrzo uzeti tu igračku za nuklearni napad. Ameri nisu ugroženi, ali samo čekaju opravdanje da srede Kima. Sjeverna Koreja nešto posjeduje što zanima Amere.

  • 12kamelia 01.01.2018.

    najgore je to, što takvu tipku na stolu imaju luđaci, koji bi mogli uništiti ovaj svijet, kakvog znamo...

  • 01.01.2018.

    drug kim neće napast nikoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare