To je to što me zanima!

Kina: Dječaku (4) iz trbuha viri srce prekriveno kožom

Dječak je rođen s ispupčenim srcem, a liječnici upozoravaju kako bi ga i najmanji udarac u srce mogao ubiti ili mu nanijeti teške i trajne ozlijede
Vidi originalni članak

Srce Kineza Zhanga Weiyuana (4) zaštićeno je samo tankim slojem kože. Dječak je rođen s ispupčenim srcem, a liječnici upozoravaju kako bi ga i najmanji udarac u srce mogao ubiti. Moguće je i da mu se srce, zbog njegovog položaja, deformira te da se razviju srčane bolesti.  U veljači ove godine u kineskoj pokrajini Guangdong rodila se djevojčica sa srcem izvan grudnoga koša. Kad ojača, liječnici će je morati operirati kako bi uklonili deformaciju.
U srpnju 2004. beba Charli Southernwas se rodila prerano sa srcem izvan prsnog koša, a nakon dviju operacija se oporavila. Dječak Naseem Hasni se 2006. rodio carskim rezom i uspješno su ga operirali u dječjoj bolnici u Miamiju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gljivaludara 23.11.2008.

    ma da, u kini da se rodi takvo sto?? Cudno. Samo brinu kako bi sto vise tvornica otvorili a sto im je kvaliteta vode, zraka i tla u klincu nikome nista. Sve nove bolesti dolaze iz kine, imaju sve te fizicke anomalije i sta reci???

  • delva007 22.11.2008.

    Ovo je uzas al oporavit ce se on....vjerujem u doktore!!! samo naprijed... ispravljam onaj komentar prosli....

  • delva007 22.11.2008.

    Ovo je zas al oporavit ce se on....vjerujem u doktore!!! samo naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare