To je to što me zanima!

Kina poslala bolnici u Puli 10 tisuća zaštitnih maski i odijela

U popratnom pismu, guverner pokrajine Zhejiang Yuan Jiajun izrazio je suosjećanje s Hrvatskom i Istarskom županijom u borbi s virusom, zaželjevši zaraženima što brži oporavak
Vidi originalni članak

Prijateljska pokrajina Zhejiang poslala je vrijednu donaciju Istarskoj županiji, kako bi na taj način pomogla u borbi protiv pandemije koronavirusa (COVID-19).

Pogledajte krizu korona virusa u Italiji: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pošiljka koja je pristigla u dva dijela sadržava ukupno 10.000 zaštitnih maski, 1.000 zaštitnih odijela, te 1.000 zaštitnih nazuvaka, a namijenjena je Općoj bolnici Pula za potrebe zdravstvenih djelatnika. Jedan dio pošiljke stigao je krajem travnja putem špediterske službe, a drugi (veći) dio izravnim letom iz Šangaja za Zagreb, u nedjelju rano ujutro.

VELIKI USPJEH PRVOG DIJELA Kina radi na Covidu-20 koji će biti popularniji od prethodnika

U popratnom pismu, guverner pokrajine Zhejiang Yuan Jiajun izrazio je suosjećanje s Hrvatskom i Istarskom županijom u borbi s virusom, zaželjevši zaraženima što brži oporavak, a  svim građanima Istre puno zdravlja, mira i sreće. Prema njegovim riječima, donacijom žele pružiti pomoć i podršku prijateljima iz Istre, za koje su sigurni da će uspješno pobijediti virus.

Dvije regije veže višegodišnje prijateljstvo i suradnja, formalizirano 2006. godine Sporazumom o suradnji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Uragan_1 12.05.2020.

    Zašto je ta Kina tako galantna sad kad je Corona aktualna. Pa ne znam da sam čuo ikad da su Kinezi bili tako darežljivi prema drugim narodima.

  • 12.05.2020.

    ...sad će Beroš preko svoje firme naplatiti državi......tak normaljno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare