To je to što me zanima!

Kineza ostavili na stolu, zbog požara morali otići s operacije

Tijekom amputacije noge kineskom pacijentu (50) u Šangaju izbio je požar. Nestalo je struje i medicinski tim morao je napustiti dvoranu, a pacijent se ugušio dimom
Vidi originalni članak

Kineski pacijent (50) umro je na operacijskom stolu nakon što su liječnici otišli iz operacijske dvorane zbog požara u susjednoj sobi. Ostavili su ga samog na 30 minuta dok su mu u srijedu navečer u Šangaju trebali amputirati nogu.

Medicinska sestra prvo je pokušala ugasiti vatru koju je izazvao pokvareni uređaj za dezinfekciju, piše Guardian. Nakon što nije uspjela, prijavili su požar i nastavili s operacijom. Međutim, uskoro je nestalo struje.

- Vatrogasci nisu dozvolili medicinskom timu da ostane u dvorani. Vrativši se, muškarcu više nije bilo pomoći. Ugušio se dimom - objasnio je policijski glasnogovornik Hu Yuan. Za vrijeme trajanja istrage, liječnici i sestre nisu smjeli napustiti bolnicu. Pustili su ih tek u petak.

- Bolnica im je sada dala nekoliko dana slobodno. Mi smo krivi i mi smo odgovorni za cijeli incident - dodao je glasnogovornik. Bolnica pregovara s obitelji oko odštete.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • feba 29.08.2011.

    Žalosna ljudska bijeda koja sliči životinjama a ne humanizmu.

  • car13 28.08.2011.

    naši su gori

  • duda7 27.08.2011.

    to je incident?!..lele..

Komentiraj...
Vidi sve komentare