To je to što me zanima!

Kiosk stajao na pruzi pa tramvaji nisu mogli proći

U tvrtki Agrokor su objasnili da su radnici Tiska stari kiosk pripremali za transport. Morali su ga izvući na prugu jer je stajao pored stupova
Vidi originalni članak

Tramvaj u kojem sam se vozio dugo je stajao na cesti. Nije se mogao voziti prugom jer je nasred ceste bio kiosk Tiska. Zastoj je izazvao pomutnju među putnicima na noćnoj liniji tramvaja, ispričao je čitatelj Domagoj Bosnir koji nam je poslao fotografiju kioska na cesti, koji je stajao pokraj raskrižja Brozove i Kranjčevićeve ulice u Zagrebu. Nekoliko muškaraca pomicalo ga je željeznim šipkama.
- Nekoliko metara dalje bio je parkiran kamion Tiska, pa pretpostavljam da su ga djelatnici pomicali sa prometnice. Kada su ga pomaknuli nekoliko metara dalje od tramvajske pruge, nastavili smo dalje sa vožnjom - rekao je čitatelj. Anja Linić, direktorica Ureda za odnose s javnošću Agrokora, kaže da su zaposlenici Tiska kiosk pripremali za transport.
- Kiosk je zbog dotrajalosti poda i krova te eventualnog ozlijeđivanja zaposlenice u noći sa srijede na četvrtak zamijenjen novim. Budući da se nalazio pored stupova, zaposlenici su ga morali na nekoliko minuta izvući na tračnice. Ispričavamo se građanima zbog eventualnih neugodnosti - kaže Linić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare