To je to što me zanima!

Kiropraktičar Pavlović susjedu skakao po autu

Kiropraktičar Ante Pavlović napao je susjeda jer mu je preplašio konja. Vičući nogama je udarao po susjedovu autu i razbio žmigavac i branik
Vidi originalni članak

Ante Pavlović (51), kontroverzni samozvani doktor, u utorak je u 14.30 sati vodio konja na ispašu u Dragonošcu u blizini Velike Gorice. Kako je ispričao istražnom sucu, kraj njega je u VW Passatu projurio susjed Ivica Anić (44) sa suprugom Marijom i dvoje djece.
Pavlović tvrdi da je susjed vozio tako brzo da mu je preplašio konja. Stoga mu je rukom pokazao da uspori. Anić je stao, a čim mu je Pavlović prišao, ponovno je krenuo. Pavlović je tada skočio na haubu Passata. Vičući nogama je udarao po autu i razbio žmigavac i branik. Siroti Anić jedva je pobjegao. Kako doznajemo, Pavlović je prije tri godine motorom presreo Mariju dok se vozila i napao je da mu je pregazila mačka. Zbog toga je 2005. dobio zabranu približavanja Anićima na 200 m. Ekscentrični kiropraktičar iz Malnarove “Noćne more” otprije je poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja i nadriliječništva.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dbanon_ri 01.02.2008.

    izgleda kao da sere kaktus

  • Komentator 01.02.2008.

    Antiša je svojedobno sjedio u ćeliji sa Tačijem i pokušao ga maltretirati. Dok ga pok. Tači nije razbio da je letio po cijeloj ćeliji i naredio mu da mu svakog jutra mora ispjevati jednu pjesmu i obraćati mu se sa \"generale Tači\". U zatvoru su umirali od smijeha. Karijeru je počeo u Popovači gdje je sjedio u ludnici godinu dana a onda ga, početkom rata, od straha pustio van dr Jovan Bamburač. Hrvatska mu je teklevizija debelo pomogla kada ga je u najgledanijem terminu predstavila doktorom (Latin) i tolerirala da je jednom neuropsihijatru muslimanu u emisiji govorio:\"Ti šuti, Arape...\". Pretukao je 70 godina starog župnika, odgulio 4 godine robije, varao ljude, ali......eto ga opet čitav sat vremena u emisiji Petra Vlahova na Novoj TV, u elitnom terminu u 20 sati! Vlahov je inače, kažu, \"slab\" na \"genijalce\". Pitanje je samo: što radi pravosuđe? Kao recidivist bi mogao otputovati na dulje vrijeme.

  • Gnome 31.01.2008.

    Kiropraktičar a? Bio kod Kira na praksu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare