To je to što me zanima!

Kirurg: Miroslave, žao mi je Maškarin: Kasnite pet godina

Rijeka: Branku Popoviću sude za nesavjesno liječenje iz nehaja. U utorak su bile završne riječi. Presudit će mu u četvrtak. On je podsjetimo, operirao M. Maškarina
Vidi originalni članak

Miroslave moj, ti i ja smo dio svjetske statistike. Znam da ti se život nakon operacije potpuno promijenio. Žao mi je kao da si moje dijete, drhtavim se glasom kirurg Branko Popović u utorak ispričao Miroslavu Maškarinu na Općinskom sudu u Rijeci. Popovića terete za nesavjesno liječenje iz nehaja.

Uslijedile su završne riječi tužitelja da bi na kraju Miroslav Maškarin rekao kako mu isprika nakon pet godina ništa ne znači.

- O mome se zdravstvenom stanju puno toga nije govorilo niti spominjalo. Prepucavanja tužiteljstva i branitelja doktora Popovića nalikuju mi na političko prepucavanje. Kakva će biti presuda, ne želim komentirati. Nisam sudac da sudim, ali drago mi je da se sve privelo kraju - rekao je Maškarin.

Presudu će objaviti u četvrtak. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BaBa 14.09.2011.

    Stvarno grozno to što se dogodilo tom mladom čovjeku. U jednom trenutku mu je oduzeto mnoštvo mogućnosti u životu. Ima i gorih stvari na svijetu, znam, ali svejedno bi bilo divno da se to nikad nije dogodilo :(

  • panika135 13.09.2011.

    ljudski bi bilo da se ispricao nakon greske sada kada mu sude onda drhtavim glasom zna sto treba

  • kinezojapanac 13.09.2011.

    Maškarinu jedan, mogao si doktoru reći : ispriku prihvačam iako nije došla na vrijeme i kasni 5 godina, a ne da ti ništa ne znaći. Kulturo jedna. Doktori, kirurzi su pod stresom drugi puta se sam operiraj. Učinjenom lijeka nema osim odštete i budi sretan što je tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare