To je to što me zanima!

Kirurg o pretučenom mladiću iz Sl. Broda: 'Bubnjić mu je pukao, ima simptome i potresa mozga'

Mladić odjeven u Djeda Mraza, a kojeg je brutalno cipelario drugi mladić, javio se sam u bolnicu nakon incidenta. Tamo su ustanovili da mu je puknuo bubnjić
Vidi originalni članak

Dežurni kirurg Boris Hrečkovski iz bolnice u Slavonskom Brodu je za Danas.hr rekao da je u u subotu, na Badnjak, došao jedan od sudionika fizičkog obračuna na pregled zbog tjelesnih ozljeda. Mladić nije došao odmah nakon sukoba, već nešto kasnije. 

Hrečkovski je rekao da je ozlijeđeni zadobio više udaraca i ležao je na tlu. U bolnici su obavili standardne preglede, RTG obradu i CT mozga zbog gubitka svijesti i toga što se nije sjećao događaja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tužio se na bol u lijevom uhu, poslan je na uho, grlo, nos pregled gdje je ustanovljeno puknuće lijevog bubnjića. Zbrinut je i dobio je terapiju - poručio je kirurg. 

Nakon pregleda su ga pustili na kućno liječenje te nisu pronašli znakove drugih svježih koštanih trauma ili potreba za kirurškom intervencijom. 

ODGOVARAO STEGOVNO I KAZNENO Pretukao mladića odjevenog u Djeda Mraza: Već ga kaznili radi nasilja, a u vojsci je napredovao

Mladić je danas bio na kontrolnom pregledu. Imao je glavobolje, mučninu i određene smetnje u pamćenju. 

- Uz to ima simptome potresa mozga, što naravno treba pratiti i dokazati - istaknuo je kirurg. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Jozoglumac1bis 25.12.2022.

    Jel iskaznica u pitanju ?

  • ludaluda 25.12.2022.

    Dobro da su ga snimili

  • kojiznam 25.12.2022.

    ako je obrisan kako sam ga ja mogao procitat 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare