To je to što me zanima!

Kiša, grmljavina i nestabilno vrijeme očekuje nas i danas: Na Jadranu sunčano, puhat će bura

Vjetar će puhati većinom slab, a najviša dnevna temperatura većinom će se kretati između 22 i 27 Celzijevih stupnjeva
Vidi originalni članak

Hrvatsku i u srijedu očekuje nestabilno vrijeme mjestimice s kišom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Na Jadranu će biti barem djelomice sunčano, a u unutrašnjosti promjenljivo oblačno, ujutro ponegdje uz maglu. Mjestimice će biti kiše, popodne uz jači razvoj oblaka lokalno i pljuskova praćenih grmljavinom, ponajprije u unutrašnjosti moguće i izraženijih.

POGLEDAJTE VIDEO VIDEO Kaotični prizori poplava u Vukovaru: 'Grad je pod vodom'

Vjetar će puhati većinom slab, na Jadranu ujutro bura, danju do umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu i jugozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura većinom će se kretati između 22 i 27 Celzijevih stupnjeva.

Na snazi je žuti meteoalarm za dio Hrvatske.

Istočna Hrvatska

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, ujutro ponegdje i maglom. Sredinom dana i poslijepodne mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom koji ponegdje mogu biti i jače izraženi. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura između 24 i 26 °C.

Središnja Hrvatska

Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja. Ujutro mjestimice magla i niski oblaci, a popodne uz lokalno jači razvoj oblaka mogući pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura između 23 i 25 °C.

Gorski kotar i Lika

Promjenljivo oblačno, ujutro ponegdje i maglovito. I dalje nestabilno povremeno s kišom, popodne i lokalnim pljuskovima te grmljavinom, ponajprije u Lici moguće i izraženijim. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura između 20 i 23 °C.

Istra

Pretežno sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a sredinom dana i poslijepodne uz razvoj oblaka lokalno kiša ili pljuskovi s grmljavinom. Slaba bura prijepodne će okretati na jugozapadnjak, zatim na slab, ponegdje do umjeren sjeverozapadnjak, a navečer uz obalu ponovno slaba bura. More malo valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom od 24 do 27 °C.

Sjeverni Jadran

Djelomice sunčano, ali i dalje nestabilno. Uz mjestimice jači razvoj oblaka vrlo su vjerojatni pljuskovi i grmljavina, ponajprije popodne u istri. Ujutro slaba do umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 23 i 25 °C.

Dalmacija

Barem djelomice sunčano, ali ne i posve stabilno. Uz umjeren i jak razvoj oblaka lokalno će biti pljuskova i grmljavine, osobito u unutrašnjosti u popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, uz obalu i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 24 i 27 °C.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare