To je to što me zanima!

Kiša i snijeg do četvrtka, a za vikend temperature do 20 °C

Diljem cijele zemlje se u utorak očekuje kiša, a oblačno će biti i u srijedu. Već u četvrtak će na Jadranu biti bura, a za vikend će temperature rasti do 20 stupnjeva
Vidi originalni članak

Cijelu Hrvatsku u utorak očekuje oblačno vrijeme s kišom, a na Jadranu je moguća i grmljavina. Kiša će u gorju tijekom poslijepodneva prelaziti u snijeg. U Slavoniji će biti najviše sunčanih razdoblja, a temperatura će rasti do 15 stupnjeva. U unutrašnjosti zemlje će temperature biti od 5 do 10 stupnjeva, a na Jadranu do 16, javlja DHMZ.

Hladnije do četvrtka, za vikend i do 20 stupnjeva

Oblačno će biti i u srijedu, a snijeg se očekuje i u nizinama Hrvatske. Na istoku zemlje će biti sunčano, a krajem dana će se razvedravati i u ostatku zemlje. Na Jadranu se u srijedu jugo tijekom prijepodneva, koje će prema kraju dana okretati na buru.

Hladnije vrijeme očekuje se još u četvrtak, a u petak i za vikend će u većini zemlje biti toplo. Temperature će se penjati i do 20 Celzijevih stupnjeva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Babaluji x 12.02.2014.

    ma ako bude 20 stupnjeva u nedjelju ja idem u more , ako me od idučega ponedjeljka nema tu sa vama znači da sam imao slabo srce :))))

  • jozefi 12.02.2014.

    za vikend na more rezat loze

  • AntonTrdić 12.02.2014.

    i zima odustala od svega, neda joj se :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare