To je to što me zanima!

Kiša i snijeg otežavaju promet u zemlji, ponegdje ima snijega

Prijepodne u zapadnim, a od sredine dana u istočnim i južnim krajevima očekuje se prestanak oborina i razvedravanje. Najviša dnevna temperatura bit će do 11°C
Vidi originalni članak

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatske, a u Gorskom kotaru uz kišu mjestimice pada i snijeg, izvijestio je jutros HAK.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, razmočenog snijega ima na dionici između čvorova Oštrovica i Vrbovsko. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Na dionici između Kikovice i tunela Tuhobić povremeno puše jak vjetar. 

Zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta D36 Sisak-Popovača. Za sva vozila zatvorena je i državna cesta D1 u Ilovcu. Zbog poplave, zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji. 

Prijepodne u zapadnim, a od sredine dana u istočnim i južnim krajevima očekuje se prestanak oborina i razvedravanje. Najviša dnevna temperatura bit će između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 16 °C.

U subotu će biti pretežno sunčano, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu povremeno s umjerenom naoblakom. Na kopnu u noći i ujutro mjestimice magla. Zapuhat će umjeren, u sjeverozapadnim krajevima u drugome dijelu dana i jak jugozapadnjak, na istoku jugoistočnjak. 

Na Jadranu umjereno, poslijepodne i navečer mjestimice i jako jugo, samo ujutro još ponegdje bura. Najniža jutarnja temperatura od -4 do 1, na Jadranu od 2 do 7. Najviša dnevna uglavnom između 10 i 15 °C, malo niža mjestimice u Gorskome kotaru i Lici, izvijestio je DHMZ.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lukica24 14.02.2014.

    a di to? na zavižanu

  • Ahileja 14.02.2014.

    Do kada ćemo veliki dio svojih nesposobnosti pripisivati prirodnim pojavama i nečinjenja da se uskladi normalni život kiši i snijegu, koji ne postoji od stvaranja države.

  • 14.02.2014.

    "Kiša i snijeg otežavaju promet u zemlji, ponegdje ima snijega." Dobro da ste rekli. Ja mislio da otežava promet, a nema ga nigdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare