Obavijesti

News

Komentari 12

Kiša i snijeg otežavaju promet u zemlji, ponegdje ima snijega

Kiša i snijeg otežavaju promet u zemlji, ponegdje ima snijega
1

Prijepodne u zapadnim, a od sredine dana u istočnim i južnim krajevima očekuje se prestanak oborina i razvedravanje. Najviša dnevna temperatura bit će do 11°C

VIDEO

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatske, a u Gorskom kotaru uz kišu mjestimice pada i snijeg, izvijestio je jutros HAK.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, razmočenog snijega ima na dionici između čvorova Oštrovica i Vrbovsko. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Na dionici između Kikovice i tunela Tuhobić povremeno puše jak vjetar. 

Zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta D36 Sisak-Popovača. Za sva vozila zatvorena je i državna cesta D1 u Ilovcu. Zbog poplave, zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji. 

Prijepodne u zapadnim, a od sredine dana u istočnim i južnim krajevima očekuje se prestanak oborina i razvedravanje. Najviša dnevna temperatura bit će između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 16 °C.

U subotu će biti pretežno sunčano, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu povremeno s umjerenom naoblakom. Na kopnu u noći i ujutro mjestimice magla. Zapuhat će umjeren, u sjeverozapadnim krajevima u drugome dijelu dana i jak jugozapadnjak, na istoku jugoistočnjak. 

Na Jadranu umjereno, poslijepodne i navečer mjestimice i jako jugo, samo ujutro još ponegdje bura. Najniža jutarnja temperatura od -4 do 1, na Jadranu od 2 do 7. Najviša dnevna uglavnom između 10 i 15 °C, malo niža mjestimice u Gorskome kotaru i Lici, izvijestio je DHMZ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...