To je to što me zanima!

Kitarović odgovara: Boljitak Hrvatske je bit mog programa

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu odgovorila je predsjedniku Generalskog zbora Marinku Krešiću koji je kazao da nije primijetio da se ona bori za bolju Hrvatsku
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović odgovorila je predsjedniku Generalskog zbora Marinku Krešiću koji je kazao kako nije primijetio da se ona bori za bolju Hrvatsku. Predsjednička kandidatkinja kazala je da to nije istina jer je upravo ta borba okosnica njenog programa, no svatko ima pravo na svoje mišljenje, zaključila je Kitarović.

Krešić je kazao da Generalski stol neće podržati niti jednog kandidata, nego općenito one koji se zalažu za boljitak države i naroda, a kod Kitarović 'tu vrlinu nije primjetio'. 

Ona je pak i u srijedu ponovila da ostaje pri namjeri da rehabilitira generale umirovljene 2000. i uzme ih kao dio svog vanjskog savjetodavnog tima. 

Kitarović je u okviru izaslanstva zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a kod spomen obilježja 'Tigrovima' u vojarni Croatia položila vijenac i odala počast svim poginulim, nestalim i umrlim pripadnicima te gardijske brigade, javlja Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • t0kic41 06.11.2014.

    Meni osobno smetaju ovakve dvolicne osobe kao sto je ova Kolinda i drugi. Ona je navodno desnog svjetonazora a partizani su za nju narodni osloboditelji kako je i sama rekla u emisiji Nu2. Ako si desno orjentirana onda partizani za tebe mogu biti samo bradata, neodgojena, neorganizirana, kukavička šumska banda!!! ovo je smo jedan primjer a ima ih jos masu....

  • DomagojTaropolu 06.11.2014.

    Što nam je SDP napravio od države u svega 4 godine? Pred bankrotom smo gospodo? To je strašno što udba i komunisti mogu napraviti od poštenih ljudi. Nakon 13 godina komunisti su dozvolili Krešiću da može otvoreno nastupiti u Vukovaru. Učinak vidimo. Nikome ne daju podršku ali kaže "Kolinda se ničim nije iskazala'". Zar to nije strahota. Vidite šta su uradili od Gotovine da nesmije niti rijeć pisnuti osim "moramo gledati u napred?". Posebno treba uzeti u obzir da je izjava data Novom listu koji je notorno crveni list. Živimo u Apsurdistanu!

  • fraka 06.11.2014.

    Kodekse nam želite pretvoriti u komplekse, a pobjede u poraze. Neće Vam uspjeti! Mediji kritiziraju Kolindu do te mjere da to lagano ide u njenu korist. Prozirni ste i nećete zavaditi hrvatski narod. Dobit ćemo prvu predsjednicu i time će početi ne bolja Hrvatska već teška borba za bolju Hrvatsku koju ćemo uspješno završiti iako nam svi podmeću nogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare