To je to što me zanima!

Klaićeva bolnica: Nije istina da smo Stephanie (5) liječili loše

Tijekom liječenja nije bilo komplikacija ili grešaka, stoji u priopćenju zagrebačke Klaićeve bolnice. Petogodišnja Zadranka danas ide na prvu operaciju u Chicagu
Vidi originalni članak

Operacija je obavljena potpuno korektno i po pravilima struke. To dokazuju neuroradiološke postoperacijske slike. Tijekom liječenja nije bilo komplikacija ili grešaka, stoji u priopćenju bolnice u zagrebačkoj Klaićevoj u vezi liječenja 5-godišnje Stephanie Milda.

Na svojoj Facebook stranici obitelj je nedavno objavila da su liječnici u SAD-u zgroženi ‘neliječenjem u Hrvatskoj’. 

Inače, u srijedu u 13 sati po američkom, a 20 sati po našem vremenu, Stephanie očekuje prva operacija zbog  Arnold Chiarijeve malformacije. Kirurški zahvat izvest će dr. Davida Frima. 

Operacija će trajati osam sati, a u bolnicu obitelj mora doći sat i pol prije zakazanog termina. 

Roditelji  male Stephanie, Anita i Ivica Milda napisali su da je njihova kći svakodnevno u velikim bolovima, kojima bi operacijom trebali stati na kraj te da se djevojčici svidio liječnik koji će je operirati. 

Obitelj Milda isprva je bila smještena u iseljeničkoj obitelji, a u srijedu u devet sati po lokalnom vremenu sele u Ronald McDonald House u blizini bolnice. To je velika kuća u kojoj su smješteni obitelji bolničkih pacijenata. Svaka obitelj ima svoju sobu s kupaonicom, a zajednički koriste kuhinju, sobu s televizorom i računalom, te praonicu rublja. 

Obitelj Milda ne plaća nikakve dodatne troškove, jer  kuću sponzorira strana multinacionalna kompanija čije ime nosi.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • dahhmal 10.10.2012.

    Cijenim naše liječnike ali si postavljam pitanje kaj tu ne štima kad svi naši političari idu van na liječenje kaj oni nešto znaju kaj mi ne znamo.

  • ženabo 06.10.2012.

    Mi smo svoje dijete spasili kad smo se maknuli iz te bolnice. Borili smo se 8 mj. a stanje je postajalo sve teže. Zapravo nismo ni znali koliko teško dok nismo dobili preporuku za drugog liječnika u drugoj bolnici. Kad vam kažu da je dijete neadekvatno lječeno,svijet vam se iznova sruši. Izgubljeno vrijeme,dijete zatrovano lijekovima,traumatizirano ostancima u bolnici...A da vam ne pričam o ophođenju doktorice prema nama,a zapravo o samom početku od kad smo bili upućeni tamo.

  • user_166668 04.10.2012.

    Svi odlaze na liječenje u Ameriku jer je tamo bolje... vidim kako je bolje osoba xy je preminula u roku 2 tjedna , a naodlasku je rekla " naši dr nevaljaju tamo če me izlječit"

Komentiraj...
Vidi sve komentare