To je to što me zanima!

Knin: Dan nakon vjenčanja ubili svog barjaktara (60)

Kninjanin Darko Pavić (23) usmrtio je u nedjelju oko 21.30 sati svojim džipom Mitsubishi Pajerom sugrađanina Stjepana Pejkovića (60)
Vidi originalni članak

Kninjanin Darko Pavić (23) ubio je u nedjelju oko 21.30 sati svojim Mitsubishi Pajerom sugrađanina Stjepana Pejkovića (60). Pejković je hodao uz kolnik Sinjske ulice i bio je stotinjak metara od svoje kuće, kada ga je Pavić autom oborio i usmrtio. U Pajeru je s Darkom Pavićem bila i njegova supruga, kojom se vjenčao dan ranije. Na vjenčanju je kao susjed i gost, pričaju Kninjani, bio i stradali Pejković koji je nosio barjak. Policija navodi da je uzrok nesreće prevelika brzina i protiv Pavića slijedi kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neskec 02.06.2008.

    takvih usijanih glava u kninu ima jos ali policija neradi nista po tom pitanju jer su to sve \"zasluzni gradjani\" ili \"tatini sinovi\",ono sto sam gledao jednom prilikom spada u vjerovali ili ne:lik je do pola usao krpz prozor,znaci noge su mu virile van auta i on jednom rukom drzi volan a drugom pritiska gas i tako vozi kroz knin io cemu mi pricamo kad spominjemo (ne)rad policije.Ovo me podsjeca na jos neke slucajeve u lijpoj nasoj kad su se zbog nerada policije desavale nezgode sa smrtnim posljedicama a izmedju ostalog ovaj balavac je poznat po siledjijskom ponasanju i naravno tatin je sin sa policijom na \"ti\"

  • god of war 02.06.2008.

    nema šta,ovi moji kninjani,kadfa bude vijest neko nekoga ubio,nema tu \"ozljeđenih\"..i znam ovoga momka,sa mnom iša u razred jedno vrime....nažalost,ubi čovijeka ni krivog ni dužnog...a tek se oženi pa u buxu odmah..eto,barem će imat mukte medeni mijesec iz rešetaka..a moja iskrena sućut obitelji!

  • dusansk 02.06.2008.

    svasta cemo ovdje procitati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare