To je to što me zanima!

Kninska policija: Dva mladića skinula hrvatsku zastavu, snimku dijelili po internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na snimci objavljenoj na TikToku vide se dva mladića od kojih jedan skida hrvatsku zastavu i pritom pokazuje tri prsta, dok drugi govori: 'Ajmo, skidanje, skidanje'
Vidi originalni članak

Ajmo... skidanje, tako je, riječi su mladića koji je poviše slapa Krčić nedaleko od Knina s prijateljem skidao hrvatsku zastavu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Video je vrlo brzo postao viralan i ispod njega su se samo nizali komentari podrške, ali nedugo nakon nestao je s društvenih mreža. 

PETAR BENČINA I TAMARA DRAGIČEVIĆ Poznatom srpskom paru prijete jer su podržali protest: 'Sam ću štititi djecu, policija ne reagira'

Na snimci objavljenoj na TikToku vide se dva mladića od kojih jedan skida hrvatsku zastavu i pritom pokazuje tri prsta, dok drugi govori: 'Ajmo, skidanje, skidanje'.

O cijelom slučaju se oglasila i PU šibensko kninska, a njihovo priopćenje donosimo u cijelosti.

POLICIJA NA TERENU Iznad ceste na Hvaru pronašli mrtvog muškarca, a malo dalje motor: Nema tragova nasilja

- U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 20-godišnjaka i 49-godišnjakom osumnjičenima za povredu ugleda Republike Hrvatske. Policijski službenici su, na temelju prikupljenih saznanja i dostupnih materijala na društvenim mrežama, utvrdili kako je 20-godišnjak 26. svibnja u mjestu Kovačić, na brdu Gradina, s čeličnog stupa skidao hrvatsku zastavu, dok ga je drugi 20-godišnjak snimao i pritom ga poticao govoreći mu da je skine. Snimljeni materijal su objavili na društvenim mrežama i proslijedili 49-godišnjaku koji ga je potom dijelio drugim osobama putem internetskih komunikacija. Ovakvim su postupanjem grubo omalovažili zastavu Republike Hrvatske. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - poručili su iz policije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata