To je to što me zanima!

Koalicija se sastala bez najave: Okupili se u jednom restoranu

Veljko Kajtazi rekao je da ne zna koja je tema koalicijskog sastanka i da je samo dobio informaciju da dođe. Stanje u koaliciji ocjenjuje odličnim. Kaže da se nacionalni program za manjine provodi
Vidi originalni članak

Vladajuća koalicija sastala se, kako doznaje N1, u jednom zagrebačkom restoranu. Sastanak nije najavljen i nije poznato što je tema.

Uoči sastanka Milan Bandić je izjavio:

- Ja ću biti deset minuta jer imam posla. Pozdravit ću premijera i Kažimir Varda će ostati umjesto mene kao potpredsjednik stranke i šef kluba,a ja imam dvije ceste za asfaltirati u Dubravi do devet navečer. Teme su da Hrvatskoj treba mir i stabilnost, da ljudi trebaju živjeti dobro i izvan Zagreba i u Zagrebu možemo još bolje. I dok tako budemo surađivali na projektima Stranka rada i solidarnosti će podupirati ovu Vladu i ova Vlada će do tada trajati. Ako ne budemo surađivali na projektima od interesa za grad i državu onda neće trajati. To je definitivno stav Stranke rada i solidarnosti jer mi ne trgujemo za fotelje. Radimo na projektima, do sada imamo dobar partnerski odnos s predsjednikom Vlade i tako će biti ubuduće.

TOMISLAV KLAUŠKI Kako Pupovac i Bandić drže u šaci Andreja Plenkovića i HDZ

Na pitanje o stanju u koaliciji kaže:

- Već sam govorio o praznim puškama, puškama bez pušaka, samo doslovno citirajte mene što sam rekao prije mjesec dana, dva, tri i bit ćete informirani. Ja ću još malo početi naplaćivati razgovore, sad sam dao besplatno izjavu.

U restoran je stigao i premijer Andrej Plenković. 

Veljko Kajtazi rekao je da ne zna koja je tema koalicijskog sastanka i da je samo dobio informaciju da dođe. Stanje u koaliciji ocjenjuje odličnim. Kaže da se nacionalni program za manjine provodi, možda ne dinamikom kojom bi željeli, ali se provodi. 

Furio Radin rekao je da je u zadnji tren dobio poziv za sastanak. Prvo je rekao da ne zna koja je tema sastanka, ali na konstataciju reporterke N1 kako pretpostavlja da je jedna od tema i Milorad Pupovac i odnosi u koaliciji odgovorio je: Dobra informacija.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Zagor te-nej 26.09.2019.

    ako nije bilo Milorada onda nije koalicija....................

  • kormilar 26.09.2019.

    Fotka iznad teksta govori više od 1000 riječi!

  • 25.09.2019.

    Pupi izlazi banditos ulazi... žetončići...

Komentiraj...
Vidi sve komentare