To je to što me zanima!

'Koalicijom HNS-a s HDZ-om uštedjeli smo jako puno novca'

Potpuno spremni na političku cijenu koju možemo platiti, svjesno smo preuzeli odgovornost za sudjelovanje u Vladi i konačno pokrenuli izlazak iz ideoloških rovova, napisao je Štromar
Vidi originalni članak

Privremeni predsjednik HNS-a Predrag Štromar poslao je danas još jedno motivacijsko pismo članovima stranke u kojima ih poziva da ustraju i da će oni pomoći zemlji. Nakon raskola u stranci zbog koalicije s HDZ-om, ovo je drugo pismo koje im je poslao.

Potpuno spremni na političku cijenu koju možemo platiti, svjesno smo preuzeli odgovornost za sudjelovanje u Vladi i konačno pokrenuli izlazak iz ideoloških rovova i stavljanje sadržaja u prvi plan. Ovim potezom pridonijeli smo političkoj stabilnosti, uštedjeli državi puno novca, omogućili pristup fondovima Europske unije i pomogli da nakon dvije godine nerada država konačno profunkcionira. Pred nama je sada razdoblje jačanja stranke - napisao je Štromar članovima.

Podsjeća da su u povijesti stranke već brojni utjecajni političari birali svoj put i otišli iz stranke, ali da je stranka ostala stabilna. Štromar navodi da je od 40.000 članova ispisnicu poslalo tek njih 451, a dobili su 90 novih članova. Štromar je uvjeren da im slijedi rast članstva iako su izgubili četiri od devet saborskih zastupnika.

- Očekujemo da će nam se priključiti građani koji su siti podjela, umorni od izlazaka na birališta i ponovne agonije koju su Hrvatskoj više puta nepotrebno priuštili Božo Petrov i ekipa – prebacio je Štromar odgovornost na Most.

Na kraju zaključuje da je cilj učiniti Hrvatsku boljom i tolerantnijom zemljom, a da je sada "više nego ikada prije vrijeme za nove iskorake, teške i hrabre odluke koje nose rizik, ali i nadu da smo u stanju pomoći svojoj zemlje"

Idi na 24sata

Komentari 60

  • max2017 02.08.2017.

    Na jednoj strani ušteda , na drugoj ostaje više za bančiti.......Nikada još nismo vidjeli evidentnu štednju bilo koga u politici na nivou vlade.....ali nesuvislog ubijanja love .na tisuće......"s tuđim gloginje mlatit"

  • leptir53 01.07.2017.

    bez obzira što nisam poklonik kradoljubne zajednice.. ipak je bolje za zemlju da se nije išlo u nove izbore.. rezultat bi bio podjednak.. i opet bi došlo do političke trgovine.. dalje.. tu je i ova presuda suda..nažalost i ovo sa Agrokorom...vrag zna kako će to sve završiti..da nije bilo Agrokora.. koji bi bio problem za bilo koju vladu..moglo se puno toga više napraviti..ponajviše sa Inom.. zrakoplovima..nažalost.. nije bilo pameti prije 15, 20 godina...

  • Razum999 01.07.2017.

    To je politika u pravom smislu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare