To je to što me zanima!

Kobno raskrižje u Sesvetama: Opet sudar auta, jedan udario i u stup pa se izvrnuo na krov...

Raskrižje u Sesvetama poznato po nesrećama. Ponovni sudar dva automobila od kojih je jedan završio na krovu. Na mjesto nesreće izašla je i Hitna pomoć...
Vidi originalni članak

Dva automobila sudarila su se na križanju Kašinske i Trakošćanske ulice u Sesvetama u subotu nešto prije 13 sati, potvrdili su iz zagrebačke policije. 

- Živimo iznad raskrižja i čuli smo jaki udarac. Ljudi su odmah skočili u pomoć. Crni auto je završio na krovu. Ovo se svako malo događa na ovom raskrižju - ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: U sudaru dva vozila, jedan je završio na krovu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Crni auto se okrenuo na raskrižju, čini nam se da je udario zadnjim krajem u stup što je rezultiralo izvrtanjem na krov. Čak u autoškolama savjetuju svoje polaznika da izbjegavaju ovo raskrižje jer je nepregledno i dobro poznato u Sesvetama - nadodaje čitatelj. 

Na mjesto nesreće došla je i Hitna pomoć. 

Iz policije su potvrdili da nitko od sudionika nije ozlijeđen već je nastala samo materijalna šteta. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • krlo 18.09.2021.

    Naknadno izgrađene terase ugostiteljskih objekata blokiraju pogled na prilaz gl.cesta. Nemoguće je izaći iz sporedne ceste iz pravca PP bez da se "nagazi" zebra i vide ev.dolazeći automobili sa gl. ceste. -semafor ili jednosmjernost bi riješili "crnu točku".

  • toby 12.09.2021.

    Nije to kobno raskrižje nego čudni ljudi.

  • sveinista 11.09.2021.

    Nije kobno raskrizje nego kupljene vozacke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare