To je to što me zanima!

Kod Bjelovara se sudarila dva auta, ozlijeđeno petero ljudi

Prometna nesreća se dogodila u subotu oko 2 sata. Jedna je osoba teže ozlijeđena, dok su ostali, među kojima je i 14-godišnje dijete, zadobili lakše tjelesne ozlijede
Vidi originalni članak

Noćas, 26. kolovoza, oko 2 sata, u Kupinovcu kod Bjelovara došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno petero ljudi, javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Do nesreće je došlo kad je 44-godišnja vozačica 'automobila, bjelovarskih registracija, vozeći kroz Kupinovac u jednom trenutku zaspala i prešla na suprotnu stranu kolnika zbog čega je prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila, virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnjak. 

U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 44-godišnji vozač automobila virovitičkih registarskih oznaka, a lake ozljede zadobili su 43-godišnjakinja, 18-godišnjak i 14-godišnjakinja iz automobila virovitičkih registarskih oznaka i 45-godišnji putnik iz automobila bjelovarskih registarskih oznaka.

Zbog prometne nesreće za promet je bila zatvorena državna cesta DC-43 od 2:05 do 3:40 sati nakon čega se promet odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom do 5:00 sati. U 5:00 sati promet je pušten za sva vozila u oba prometna traka.    

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Smik 26.08.2023.

    za sve je krivo globalno zatopljenje

  • liliZG2.0 26.08.2023.

    a 44-odišnjakinja koja je zaspala još spava bez ozljeda ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare