To je to što me zanima!

Kod Bjelovara se sudarilo više vozila, dvoje ljudi je u bolnici

Vozač (21) Opela je prevezen u bolnicu, kao i vozač kombija iz Osijeka. Promet državnom cestom Rovišće Bjelovar se odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila
Vidi originalni članak

U sudaru u ponedjeljak oko 9.45 sati na izlazu iz Rovišća prema Bjelovaru, u kojemu je sudjelovalo više vozila, dvije su osobe ozlijeđene i prevezenu u bjelovarsku Opću bolnicu, ali nisu poznate težine ozljeda jer je očevid u tijeku.

Prema riječima jednog od očevidaca, iz desnog zavoja iz smjera Rovišća naišao je Opel bjelovarskih registarskih oznaka, i kako se pretpostavlja zbog brzine prešao na lijevu stranu i prvo udario u kamion. Potom je zakvačio prikolicu koju je iza sebe vukao Hyundai našičkih tablica i otrgnuo ju od automobila da bi se potom sudario s kombijem kojim je upravljao 35-godišnji vozač iz Osijeka.

Sva tri vozila s kojima se Opel sudario išla su iz suprotnog smjera. Oba vozila su se zaustavila u putnoj gdje je bila i otrgnuta prikolica.

Vozač (21) Opela koji je s područja Rovišća je također prevezen u bolnicu, kao i vozač iz Osijeka. Promet državnom cestom Rovišće Bjelovar se odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Istina11_1 31.07.2017.

    Kojom brzinom je vozio kada je izavsavsi iz zavoja dobrano udario u kamion gdje mu je povijao felgu dakle mazno ga u najjaci dio kamiona pa nakon toga je covjeku doslovce otrgnuo auto prikolicu na nacin da je jedan dio ostao zakacen za auto a drugi dio popustio i na kraju podletio.pod kombi . Pa na tom dijelu je naseljeno mjesto ogranicenje 50 zavoj i pjesacki prelaz te autobusno stajaliste . E sad pametnjakovic koji lupa minuse moze lupati i dalje i opravdavati objesnu voznju raznim isprikama .

  • Istina11_1 31.07.2017.

    E moj Rukavina pises ne provjerno dakle osobno sam prosao onuda u 9:48 i vec je promet bio uspostavlje postavljeni trokuti na kolniku kao upozorenje mladi vozac sjedio je desno na stolici i nosili su mu vodu dakle trkeljas i nagadas o vremenu prometne nezgode sto nije uredu zbog samih Policijskih zapisnika i sudova moze se netko primit tvog ne istinitog texta i ponudit ga kao dokaz . Bolje se mani netocnog pisanja i uzivaj u Nubesu tamo svasta vidis i cujes pa malo to objavi .

  • mliniski 31.07.2017.

    Ne dajte mladima automobile dok ga sam ne zaradi, to je pravilo u Australiji. Kad ga bude sam zaradio onda će ga znati voziti i paziti na sebe i druge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare