To je to što me zanima!

Kod Čazme pao motorni zmaj, poginuo je muškarac (63)

Neslužbeno doznajemo da je do tragedije došlo uslijed krive procijene kuta i brzine prijenosa slijetanju zbog čega je zmajem udario u tlo i zadobio teške i kako se ispostavilo kobne ozljede
Vidi originalni članak

Muškarac (63) iz Ivanić-Grada je teško ozlijeđen u nedjelju oko 12.10 u Pobjeniku kod Čazme prilikom slijetanja motornim zmajem na livadu prijatelja. On je prevezen kolima Hitne u bjelovarskom Opću bolnicu gdje je ubrzo podlegao ozljedama, priopćili su iz policije. Neslužbeno doznajemo da je do tragedije došlo uslijed krive procijene kuta i brzine prijenosa slijetanju zbog čega je zmajem udario u tlo i zadobio teške i kako se ispostavilo kobne ozljede uslijed kojih je unatoč nastojanjima liječnika ubrzo preminuo. Radilo se o iskusnom pilotu s položenim ispitom za upravljanje ultralakim letjelicama kategorije 2.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • caniball 24.08.2016.

    Laka mu crna zemlja, obitelji sucut...

  • biberrr 23.08.2016.

    Umro je sretan sa smiješkom na licu,radeći ono što je najviše volio! Već viđeno bezboj puta,nema dana bez nekog ljubitelja adrenalina u crnoj kronici.

  • SamoJedanPoljubac 22.08.2016.

    Ovo pokojnome nije prva nesreća.Do sad je imao 3 nesreće,ova je nažalost završila tragiččno.Pitam se kako je moguće kod nas da Agencija ne odradi svoj kod ovakvih neozbiljnih likova,ali zato sa puno žara hebu u zdrav mozak one koji se ozbiljno bave zrakoplovstvom u RH,što privatno što profesionalno.Koliko još osoba mora poginuti da bi se oni trgnuli i započeli konačno raditi ono za što su masno plaćeni???

Komentiraj...
Vidi sve komentare