To je to što me zanima!

Kod Ivanca na rubu alkoholne kome vozio traktor i sletio u jarak. Nije imao ni dozvolu...

U nedjelju oko 12.45 varaždinska policija je zaprimila dojavu o 50-godišnjaku koji je u Klenovniku s traktorom i neregistriranom prikolicom s 4,17 promila u krvi sletio u jarak. Dobit će prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

U nedjelju iza podneva došlo je do prometne nesreće gdje je 50-godišnji vozač traktorom u općini Klenovnik nedaleko Ivanca sletio u jarak. Kako je utvrdila PU varaždinska, imao je čak 4,17 promila.

Ono što nije imao bila je vozačka dozvola, a traktor je vozio i u vrijeme zabrane polaganja vozačkog ispita za F kategoriju. 

Imao je i prikolicu koja nije bila registrirana.

KAMPER I 3 AUTA VIDEO U nesreći u Drveniku sudjelovala četiri vozila: 'Užas, dijelovi auta bili su posvuda...'

- Traktorom je izašao van kolnika i sletio u cestovni jarak, a vozač je ispao iz sjedala traktora. Po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije 50-godišnjak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Protiv okrivljenog vozača policijski službenici podnijeti će Prekršajni nalog - dodali su iz PU varaždinske o nesvakidašnjoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 12.45.

Inače, alkoholna koma, odnosno akutna intoksinacija alkoholom, nastaje kad u krvi ima preko četiri promila alkohola. Takvo stanje može izazvati prestanak disanja, oštećivanje moždanih funkcija i gubitak refleksa. U nekim slučajevima i smrt.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • beli1977 24.06.2022.

    Nema ni karticu da plati kaznu!!🤣🤣🤣🤣

  • BO1960 20.06.2022.

    Taj je baždaren na 6 promila

  • ptica neznalica 20.06.2022.

    Na jednom našem otoku,doduše davno sudare se u noći dva vozača pijana vozača s koncentracijom od oko 4,5 a na uviđaj im došli malo manje pijani policajci. Ovo prvo točno, a ovo drugo nisam so.

Komentiraj...
Vidi sve komentare