To je to što me zanima!

Kod Karlovca su pronašli četiri bačve pune opasnog otpada

Policija priopćuje da je na mjestu pronalaska u suradnji s inspekcijskim službama obavljen očevid, te su izuzeti uzorci radi vještačenja, a vatrogasci su obavili sanaciju terena i uklonili bačve
Vidi originalni članak

Četiri bačve pronađene su u utorak u šumi u Grdunu kod Karlovca. Kako javlja Centar 112 radi se o bačvama s opasnim otpadom koje su prije godinu i pola dana ostavljane po šumama diljem Karlovačke županije. Tada je na 15 lokacija bilo pronađeno više od 90 bačvi punih opasnog otpada. 
Policija priopćuje da je na mjestu pronalaska u suradnji s inspekcijskim službama obavljen očevid, te su izuzeti uzorci radi vještačenja, a vatrogasci su obavili sanaciju terena i uklonili bačve. 
U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja provodi se kriminalističko istraživanje. – priopćila je Pu karlovačka.  

U Centru 112  navode da su bačve zbrinute u prostoru JVP Karlovac, a tijekom dana će biti zbrinute od strane tvrtke za zbrinjavanje opasnog otpada „CIAK“ Vojnić.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jozabroz 29.12.2016.

    pa da su drugovi ,kad je za to bilo vrijeme, kaznili i zatvorili onog iz pazina koji sve to organizira,to se nebi ponavljalo,no on je "uvazeni drug" kojeg se moralo pustit na miru u to vrijeme,,)))))

  • ajetodoo 28.12.2016.

    Svakih par mjeseci pronađu te četiri bačve.Pa nek ih konačno maknu da ih opet netko ne nađe.

  • anonimus111 28.12.2016.

    Meni samo nije jasno kako netko može ostaviti toliko puno bačvi opasnog otpada i da se taj otpad ne može povezati sa tvrtkama/ljudima u blizini, pa nije to 10 bačvi nego 90+?????. Dovoljno govori da naše institucije siluju čovjeka koji posadi SJEME MARIHUANE u šumi, odma se smatra najgorim kriminalcem koji vrti ilegalan biznis i nade ga se bez problema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare